HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 28 September 2011

FRIEND FOREVER

HYEE guyss ,, ary nihh cuace sangat panas , tapi ap-II trus kan update blog laa ,, heee tu laa kejew ieka tiap-II ary ,, oke laa na kap sikit psl sahabat ? kowank ad sahabat ? mesti laa ad kan ?
aku pun ad gak ,, aku sukew kwn gan semue owg dry kelas A smpai laa E OKE
pirstly na kap tengs kat FARZANA , FARINA , NABILA , ADAH , NINY , NAZIANA
WANY , SUFY , FILZAH , IEYLA AND SEMUE LAA takkan na mentioned byk-II pulak hee :D
best taw klaw ad kawan yg byk .. humm okee ponn senang happi kwn gan duwgg
butt kdg kale aku ad terkecik aty gan duwg semue ,, tpy aku jenis ta kesa laa 
okee na stori tetng perkenalan aku gan duwg okee kite start dari kelas science ,,

NURUL SYAZWANI @ WANY : ieka kenal gan wany msew fom 1 ,, humm wany nihh peramah laa owg nyee ,, ieka suke kwan gan wany nihh becos dye cm thu segale-II ,, klw bkak psl komik owg yg kite na crik dye laa sbb dye hantu komikk ,, na thu wany nihh owgnyee kiut laa ,, seyusly ieka ta tipu tw ieka ad bukti laa nanty ieka tunjuk ,, wany owgnyee unik n kkdg pelik ,, ahhaha npew pelik sbb ntah laa ap yg kite tade msty dye ad ,, means dye sukew-II ssuatu bende tuu unik n pelik ,, tuu pde pndngan aku laaa hee ..dye nihh dikirekan budak yang unik n pelik laa ahhahahaa
tarrrar nihh laa wany kan ieka da kap dye chumel kan ? ahhaha ta cyew eyh sekunk aku da buktikan daa
ahhahahahaha ,,, humm okee laaa ta na cite pasal wany jewp nanty yg len jelus ,, ahhaha

okee nextt ...
NADIATUL SUFI@SUFI :sufi nihh aku mengaku laa dulu aku ta rapat that other person ,, tapi nek skola men aku leh laa di katekan rapat gak sufi nihh ,, owgnyee pemalu ,, tapi aku suke dye tahu sbb dye ta bising cm membe aku yg len ,, err owgnyee sopan dan bersahaje ,, 
dye nihh membe wany ,,, kat skola ramai owg minat kat dye ahahhah bese laa
ayu ,, sopan sape ta na kan ?? kan ? hee ,, laa kowank nihh ta na cyew ag kew tol lahh dye ayu taw
ad bukti laa see ???
ayu kan owg nyee ? sbb tu ramai peminat hee ? aku kagum gan dye sbb dye leh hafal rukun-II
tajwidd hee ,,, oke laa ttop story kay psl dye ,,

okee kite msuk kelas prinsip akaun ?!
NAZIANA@BABY:ahaaa chop-II nset aku bbunyi menandakan ada orang coll jup kay ..
okey da aku matikan telepon kite smbug balek naziana ahaa aku knl dye nihh msew stndard 1 n 2 ,, nek stndrd 3 dye pinda skola bwu iaitu SK SKUDAI BARU2 humm tapi dpt jupe balek time fom1 still sekunk aku aku kagum gan lontaran vokal dye ,, dye nihh ad rupe leh jadi model ,, humm dye bek ,, tpy-II kkdg ad smthing wrong shoct kat pale dye ,, ahhaha ,, kuat berdekah tahu ,,
hee dye nihh layan pale dye laa pmpn pertame at fom yg tinggi second nina ,, ahahha
ta cyew eyyhh dyee cm modell waitt haaa
seee ? da kenal pasti naziana rozman ,, alaaa dak warisan johor thu ahahha ,,
msty laa vougue na kenal ? bole ? bole blah ahhahhaha ,, heee
lallallalallallalalal ....
oke ttup cite psl dak kelas PA nih ahhaha sekunk na bkak cite psl dak kelas ekonomi hee ta sbaw na kutuk hee best nyeee hahahhahaha .. 

okee start dry nyna leader kite hee ,, 
FARINA@NYNA: humm farina nihh ta yah cite laa sbot ame dye owg knl ,,
FARINA FARINA ahahha aku seru name dye ,, dye tersedak ahahha ,, farina nihh da lme kut aku knll dye lbih lme dry mereke semue ,, kiteowg knl msew tadika thu ,, hee sampai laa kini mknenyee ,,wahhh sebelas tahun ,, nyna nyan jum buad celebrate hari friendship day ahahhaha
hee kidding lol hee ,, but kkdg dye nihh suke reject owg ,, err nihh part aku geram
GERAM GERAM ahahhaha joker ,, dye anak cine terssat ahahhaa sbb kowank tengok sendiri arr
ahhaha sowie laa this is not DYNAS MOKHTAR hee this is FARINA NYNA haaa
hee ank cine ssat kan ? ahhahha joker laa jgn amek aty sangatkay ap aku kp kan !
hee ,, okee laa tu kott aku na kap ckp sbb aku na tulis entry len ,,
second GUYS jatuh kapada FARZANA 
FARZANA@NANA : hee nihh ta yah kp klw ad nyna msty ad nana rite ,, best patner dye laa tapi aku suke kwn gn dye nihh sbb dye okeoke n gilegile ,, ahahhah sng citew ,, dye nihh the best laa wlpon aku da lme knl tapy bwu fom2 aku rpt gn dye ,, umm ta siasia kot aku kwn gn dye ,, humm tana komen pnjg sbb aku da pnat entry blog nihh ,, pakal jew aku ad smthing idea na kp okee
aku na tunjuk nana bearlownz nihh
haa yg tengah-ii tu nana yg duwg tuu cume maskot nana ahhahahahahaa ,,
haihhh OKEY laa next time aku smbug entry kedu daa ta larat nihhh ahhahah okee ..




byee guyss saia sayang awaq ,, syang awq sangat2 ..