HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 3 September 2011

SYOK SUNGGUH BERAYE DI KAMPUNG HEEE

HAI SEMUE ASSALAMUALAIKUM TAK JAWAB DOSE ,,, HEE SIHAT TAK ? SIHAT TAK ?
RASEW2NYEE dah lame tak mengupdatekan blog ,, diam tak diam dahh msuwk raye ke 6 dahh ,,,
meyh dekat2 sniw violet nak story sket ,, raye kat kampong seronok laa dapat jumpe MIMIE , SOFIYA , YANA , AND SEMUE LAA ,, SERONOK SERONOK SERONOK ,,, kita orang menginap di chalet minyak beku ,,, hee aku ada bukti lahh yang aku seronok kat kampong 
ahhaaha napak tak ? napak tak ? okeoke aku kenal kan kat korang semuee yang bwat peace pegi matiw tu nama dyew SOFIYA yang minah chumey plak pkai shawl purple tu MIMIE pastu awek yang cum melecun tu sblahh minah chumey tu VIOLET then sblah minah cun tu budak hitam manis sweet tak ? sweet tak ? ouhh mayygodd so sweet her name NURIN  and the last won brader yang kat belakang tu ensem tak ? oppsss jgn salah sngke plak kat blakang tu bukan aliff aziz heee ,,,, tapi name dyew ABG MIN ....
ahaaahhaa yang ini plak fahrin ahmad hahhaha tipu jewk ,, hee pakwek yang pkai bju purple tu cm ahli sukan negare kan ? kan ? ahahha tapi jgn salah anggap plak nihh name dye ABG EKI @ JACK AI heeee 
tu jewp aku bole kap dah dah tak moh citew byk2 sampai disiniw sajew
KALAW ADA JODOH KITA JUMPE LAGI ,,,, 


p/s:hapii sangat2 layan pale duwggg hope next year lebih meriah agyyy

No comments: