HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 25 October 2011

RINDU RINDU RINDU DENGAN MEREKA

 


hee arini sikit-II ieka update blog alahaiii terase rindu ,, hummmmm ,, act guys aku dah rase rindu dekat pakwe aku hee ahaha ta laa hee aku dah mule rindu dengan exam and kaum kaum aku .. humm 
walaupun BEYLA and NINY ary sabtu and ahad seharian tapi wndu aku kat duwg maseh lagy membuak membuak .. humm ta sabaw rasenyw na nek sekola semule .. hooreyyy aku wndu aku wndu ,,, gan gelak tawe semue owg ,, haihhhhhh ..... makin jdi jdi wndu aku ... hee :D ...


act guys na tahu ta aku rindu apa ? aku wndu ADAH yang bedul .. sebab apa ? sebabnye dye nihh mmg bedul entah laa aku pun ta paham muke jew lawe tapi kan kan ada ta kene gan dye .. iaitu bedul ehehhehe nihh betull kay aku ta tipu seyusly cube kowank swuh dye cite balek apa yang tengok gerenti dye jawab entah arr aku ta bape paham jalan citenye .. heyy adah adah ,, kalaw kiteowg cite kw bole ingat plak ,, tapi apa apa kw mmg laa yang terbaek di kalangan kwan kwan aku sebab aku dapat mem gan bedul ehehhee jangan marah eyhh ...
 
humm aku wndu sape lagy eyhh ? ouhh yea aku wndu dekat FARZANA .. kenapa ? sebab dah lame ta picit picit tangan dye hohoho ... geram lhaa tengok dye kite wndu ketawe dye yang cumey tu hee :D dye nihh peminat setie korea tw search jew lagu o cerite gerenti terus upload bhahaha ,, peminat yang dye suke na tahu ta sape ? oke dengar nihh KIM YUN JOONG lu ada ? kalaw tade bek diamm isyhhhhhh..... ahhahaha ta caya kew tapi mmg kenyataan sebab dye pun ada cite cite na pergi south korean ... ouhh na juin bole ? kite pun teringin dan menginginkannnye ,, hohoho ....

aku mmg wnduu dekat budak nihh name dye FARINA sebab apa ? sebabnye aku dah lame ta dengar dye punye reject reject owg .. hoo mengalahkan makcik kw tahu ahahha ,,, dye nihh kan kan perangai bole goo arr sebab tu aku sayang dye huhuhuhu ... mangse utame dye sape lagy kalaw bukan siLAN satu ary ta sah bergadu hesshhh .. apa apa jew leww .. kalaw farina diaaammmm satu hari suasana senyap tahu ahahaha ...

aku na wndu kw bole ta LAN ? mesti bole kan ? ahahha aku wndu dengan jibon nihh sebab aku wndu leww ta yah aku kenapa tiap tiap ary kene smackdown dgn beylaa , farina . adah and farzana .. haihh siannye kw lan da naseb kw so kene trime laa yew laa kw kan lelaki melayu terakhir kat dalam kelas tu ,, so terpakse trime dengan kawan kawan aku yang agak pranormal tu bhahhaha ,,
aku wndu kw kene belasah dengan beyla ,, aku wndu kw lawan tomoi gan farina .. aku wndu kw lawan betah gan adah and aku wndu kw kene buligan farzana .. ehh why name niny ta de ? ahahha sebab aku n dye selalu jadik cheerlaeders bg semangat kawan kawan aku yang banyak berjuang ahahaha ...

NINY ? aku wndu men men balas surat humm best laa kite bit gan farina , farzana and beyla ary tu ahahha yang kte nihh budak bek ta kap lucah pun tapi mereke jahat cm samseng huhuhuhu .. niny nant kite buat pertandingan debat kay ? ahahhaha aku happi sangat sangat mase tu sebab kowank semue dah hilangkan aku punye stress arr ,, hee aku wndu niny aku wndu niny yang blur haa bole geng dgn adah ahahahha suwg bedul suwg agy blurr mmg padat lha kowank jadik patner ehehehhe ,, sesuai aku suke .. ehhehehe yang ta bole blahnnye ada owg kap kw dengan beyla adeq beradeq kmbar sbb kowank same same kecik ahahhaha oke laa tu kecik kecik itu menawan ..

aku na wmdu kat sape lagi ouh yea lupe kat BEYLA aku wndu gan mengadu nseb dye ,, aku wndu kw smackdown gan faizlan ahaaaaa wndu laa sangat sangat .. aku na peluk kw puas puas hmmmppp yeayyyyyy ,,, aku na says tengs kawan selame ary nih kw banyak bg aku nasihat i luv u so muchh darling aku harap harap kite ta gadu gadu kay ,, huhuhuhu next week na hang out kat city square ta sbaw rsew nyww sape na juin ? sile angkat tangan ? oke byebye tana ajak pun huhuhuhuhuhu 
beyla nihhh kalaw angin dye oke dye oke kalaw angin dye moody mmg cm taufan arr ,, kisah cinte beyla n farina hampir same kenapa ? adalah secret ... huhuhuhu


okeyy kawan aku sayang kw sampai aku mati ......



No comments: