HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 25 November 2011

LEPAKING LAST MINUTE WITH MY DARLING AWWW ;)

 
HOLAAAAA SAYANG DAH LAMA TAK CAKAP DEKAT BELOG NIHH KAN ? YEAHH I MISS UOLLS A LOT LAA ... semalam kan satu hari aku lepaking with my beloved cazen at uptown ,, yeahh aku tak tipu dari pukul dua petang sampai ke sepuluh malam percaya tak ? haha aku pun tak percaya paling limit aku keluar pun sampai pukul 830pm .. yew laa syg cazen aku punya pasal aku bawak diaowg round satu jaybee *tipu benor satu jaybee* . sebenarnye kan aku hang out nihh last minute pukul satu tu aku dapat tahu dry KHALEEDA thats way aku kelam kabut duit pun ciput *biaselaa pertengahan bulan* 
hee XD mule mule kan aku ta rancang nak tidur rumah nenek tapi sebab aku kesian tengok cazen aku so aku pun dengan rela HATI tak balek rumah sebab tu aku lepaking sampai overlimit u know ?
cazen aku ta percaya aku pegi uptown sowg sowg nek bus ! yeahhh really aku dari SKUDAI nek bus sowg sowg ..hahah kalaw bole nak satu dunie tahu aku berani ...
humm ekcelii MYRA and ECHA daa sampai dulu then baru aku .. ehh aku ingat aku owg yg terakhir rupenye ta KHALEEDA and ADD late sebab traficc jem kot ... tunggu punya tunggu dekat pukul 3 lebih mereka sampai .. sowie kiteowg ta tengok wayang sebab msing msing bawak cukup cukup makan .. HAHAA nasebb laa kann ? then kiteowg tak tahu pegi mana kiteowg lepak dekat kedai mamak yang dekat PLAZA SENI tuuu ... lepak lepak smpai ke petang lepas tu cm terasa na take gamba kat atas yang selalu jadik port buda buda yang ada DSLR haha aku pun ada lahh DSLR hee :D na see ta karenah kiteowg kat atas sana ... jum laa zoommingg outt theee

 
hiwhiw agak agaknyee kiteowg pose kat mana ? teke laa tarrar nihh laa KHALEDAA yang pakai baju kotak kotak tu .. comel ta ? COMEL ? yeahhh mmg comelkan ..


hehehe jadikan aku punya DSLR .. weee :D ta sangke kan ...

then daa lepak kat atas PLAZA SENI tu kiteowg lepak dekat wayng atas ingatkan na lepak dekat SMOKING AREA tpiy sebab atas bende yang tertentukan so aku ta jadi lepak kat sana .. da penat lepak  tekak terasa cm na KAROK ingat kan na pegi DIVA EXTRA but MYRA lmbat sgt laa ..
so aku suggest kan dekat bebuda nihh kite pegi KAROK dekat MERLIN TOWER .. humm kowank tahu kan dekat situ agak KESIALAN sikit so aku na mintak maap dekat cazen aku ... hee but aku na share kat kowank gamba candid yang aku take gune pakai DSLR hahaahaha..
RATU SEGALA CANDID KLIK KLIK ..
mehh aku kenalkan satu satu kazen aku ...

temPAT keemapat jeng jeng jatuh kepada ...
-
-

mata nye lirik lirik selalu .. awww nihhh MYRAA hee xD

tempat ketige jatuh kepada cikk XXXX kitee


PEWIITTT makwe sape nihhh ? ECHA itu lah namanyeee ..

okeyy tempat kedue jatuh kepada adek kecik sowg kite nihhh ...


aumcakkkk ehh macam kenal tuan punye baju kotak kotak tu kan ? hahahaha okeyy sape eyh ? teke arr

lallallalalala queen of award kite jatuh kepada ....


cikk fatimah derina kiteee ....


okee selesai sudahhh ratu CANDID kitee ....aku ? asal aku tak bole sekali sekala aku tade pun takpe kan


okeyy skip cite RATU candid setelah selesai KAROK aku n the geng pegi lepak dekat BAZAR KARAT yeahh really tersangat KARAT hahaha jangan marah sebab aku tak minat turun tempat cmtuh ... sowie yeahhh ... apa apa pun semlam hari yang terbaik untuk aku ... aku dapat dengar suare EJAT malam tu alolololo sweetnyee then before na tidur aku gaduh gan QAYYUM HAHAHHA babi itu jantan ...

p/s: aku rase aku da entry panjang sangat kan ? hee takpe nant karangan spm tahun depan aku buad cmni eheheheh ..




No comments: