HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 25 October 2011

RINDU RINDU RINDU DENGAN MEREKA

 


hee arini sikit-II ieka update blog alahaiii terase rindu ,, hummmmm ,, act guys aku dah rase rindu dekat pakwe aku hee ahaha ta laa hee aku dah mule rindu dengan exam and kaum kaum aku .. humm 
walaupun BEYLA and NINY ary sabtu and ahad seharian tapi wndu aku kat duwg maseh lagy membuak membuak .. humm ta sabaw rasenyw na nek sekola semule .. hooreyyy aku wndu aku wndu ,,, gan gelak tawe semue owg ,, haihhhhhh ..... makin jdi jdi wndu aku ... hee :D ...


act guys na tahu ta aku rindu apa ? aku wndu ADAH yang bedul .. sebab apa ? sebabnye dye nihh mmg bedul entah laa aku pun ta paham muke jew lawe tapi kan kan ada ta kene gan dye .. iaitu bedul ehehhehe nihh betull kay aku ta tipu seyusly cube kowank swuh dye cite balek apa yang tengok gerenti dye jawab entah arr aku ta bape paham jalan citenye .. heyy adah adah ,, kalaw kiteowg cite kw bole ingat plak ,, tapi apa apa kw mmg laa yang terbaek di kalangan kwan kwan aku sebab aku dapat mem gan bedul ehehhee jangan marah eyhh ...
 
humm aku wndu sape lagy eyhh ? ouhh yea aku wndu dekat FARZANA .. kenapa ? sebab dah lame ta picit picit tangan dye hohoho ... geram lhaa tengok dye kite wndu ketawe dye yang cumey tu hee :D dye nihh peminat setie korea tw search jew lagu o cerite gerenti terus upload bhahaha ,, peminat yang dye suke na tahu ta sape ? oke dengar nihh KIM YUN JOONG lu ada ? kalaw tade bek diamm isyhhhhhh..... ahhahaha ta caya kew tapi mmg kenyataan sebab dye pun ada cite cite na pergi south korean ... ouhh na juin bole ? kite pun teringin dan menginginkannnye ,, hohoho ....

aku mmg wnduu dekat budak nihh name dye FARINA sebab apa ? sebabnye aku dah lame ta dengar dye punye reject reject owg .. hoo mengalahkan makcik kw tahu ahahha ,,, dye nihh kan kan perangai bole goo arr sebab tu aku sayang dye huhuhuhu ... mangse utame dye sape lagy kalaw bukan siLAN satu ary ta sah bergadu hesshhh .. apa apa jew leww .. kalaw farina diaaammmm satu hari suasana senyap tahu ahahaha ...

aku na wndu kw bole ta LAN ? mesti bole kan ? ahahha aku wndu dengan jibon nihh sebab aku wndu leww ta yah aku kenapa tiap tiap ary kene smackdown dgn beylaa , farina . adah and farzana .. haihh siannye kw lan da naseb kw so kene trime laa yew laa kw kan lelaki melayu terakhir kat dalam kelas tu ,, so terpakse trime dengan kawan kawan aku yang agak pranormal tu bhahhaha ,,
aku wndu kw kene belasah dengan beyla ,, aku wndu kw lawan tomoi gan farina .. aku wndu kw lawan betah gan adah and aku wndu kw kene buligan farzana .. ehh why name niny ta de ? ahahha sebab aku n dye selalu jadik cheerlaeders bg semangat kawan kawan aku yang banyak berjuang ahahaha ...

NINY ? aku wndu men men balas surat humm best laa kite bit gan farina , farzana and beyla ary tu ahahha yang kte nihh budak bek ta kap lucah pun tapi mereke jahat cm samseng huhuhuhu .. niny nant kite buat pertandingan debat kay ? ahahhaha aku happi sangat sangat mase tu sebab kowank semue dah hilangkan aku punye stress arr ,, hee aku wndu niny aku wndu niny yang blur haa bole geng dgn adah ahahahha suwg bedul suwg agy blurr mmg padat lha kowank jadik patner ehehehhe ,, sesuai aku suke .. ehhehehe yang ta bole blahnnye ada owg kap kw dengan beyla adeq beradeq kmbar sbb kowank same same kecik ahahhaha oke laa tu kecik kecik itu menawan ..

aku na wmdu kat sape lagi ouh yea lupe kat BEYLA aku wndu gan mengadu nseb dye ,, aku wndu kw smackdown gan faizlan ahaaaaa wndu laa sangat sangat .. aku na peluk kw puas puas hmmmppp yeayyyyyy ,,, aku na says tengs kawan selame ary nih kw banyak bg aku nasihat i luv u so muchh darling aku harap harap kite ta gadu gadu kay ,, huhuhuhu next week na hang out kat city square ta sbaw rsew nyww sape na juin ? sile angkat tangan ? oke byebye tana ajak pun huhuhuhuhuhu 
beyla nihhh kalaw angin dye oke dye oke kalaw angin dye moody mmg cm taufan arr ,, kisah cinte beyla n farina hampir same kenapa ? adalah secret ... huhuhuhu


okeyy kawan aku sayang kw sampai aku mati ......



Friday, 21 October 2011

QUOTABLE QUOTES

SELAMAT PAGI BUAT WRGE PENDUDUK DI MALAYSIA .. STILL TA BANGUN LAGI ? ORAIT TA KESAH TAPIY IEKA NA SHARE QUOTES KAT KOWANK ,, AIYOYOYOYO CEPAT EYH BGUN BILE IEKA SEBUT PERKATAAN QUOTES NIH HAIHHHHHH


Chalk people. 


LIFE IS NOT A TRAIN. NO MATTER HAPPENS,THE TRAIN NEVER STOP- Unknown
LOVE IS A VIRUS.IT CAN HAPPEN TO ANYBODY AT ANYTIME- Maya Angelou
 KNOWING IS EASY.SAYING IT OUT LOUD IS THE HARD PART- The Horst Whisperer
YOUR TIME IS LIMITED,SO DONT WASTE IT LIVING SOMEONE ELSE'S LIFE- Steve Jobs
ALL GREAT ACHIEVEMENTS REQUIRE TIME- Maya Angelou
WE LIFE FOR THE FUTURE,WE LEARN FROM THE PAST- Unknown
and the last quotes is
IF I TELL YOU I LOVE YOU,CAN I KEEP YOU FOREVER ?- Casper




untill the end so how ? oke ? imposible ? oke tengss for reading....



ADAKALANYE KITE PERLU MENANGIS

hye assalamualaikum semue morning ehhh bangun laa dah tengah hari nih ,, ta bek bgun lmbat lmbat rezeki ta masuk arr ,, hee :D today today ieka na kongsi kat semue pembace pembace setie blog ieka ,, okey arini tajuk kite menangis ,, haaa kalaw sebut jew menangis mesti na cakap gembeng kan ? o gedik ?
haishhh menangis ada perlunye tahu oke meh sini ieka na share ...... 


ADAKALANYE  HIDUP INI PERLU MENANGIS AGAR KITE HIDUP INI BUKAN SEKADAR KETAWA 
ADAKALANYE KITE PERLU KETAWE AGAR KITE TAHU MAHALNYE NILAI AIRMATE
SYUKURLAH JIKA ADA MENYAKITIMU , KERANA DIA MENGAJAR ERTI TABAH , SYUKURLAH KIRANYA ADA YANG TIDAK MEMPERDULIKANMU KERANA IA MENGAJARMU BEDIKARI ,SYUKURLAH JIKA ADA YANG MENJATUHKANMU KERANA DIA MENGHEBATKANMU UNTUK BANGUN LAGI , SYUKURLAH ADA YANG MENYIKSAMU DIA MENGAJARMU NILAI KESABARAN DAN KETABAHAN


so guys dah bace apa yang diperkatakn oleh seorang ahli falsafah ? so kite menangis bukan sebab kite ta kuat tetapi die mengajar kite supaye bende tidak akan mengulangi perbuatan lagi .. tol ta ? so guys think positive ryte ?


Thursday, 20 October 2011

HOT STORY MISTERI VILLA NABILA

hey guys assalamualaikum wndunye da lame ta update blog ,, ahaha sowylaa kowank mesti wndu kat cerite aku kan ? kan ? ahahah oke laa sowy sangat aku busy dengan final exam aku ,, alhamdullilah paper teras semue dah habis dan tinggal due paper lagy EKONOMI ASAS dan SENI kalaw dah lepas ekonomi dikire lege rasewnye fuhhhhhhh ... okey hari tu aku buat buku merah tau ahahha buku merah ap tu ? ahaha


haa tu laa buku merahnyee pasport lha .. huhuhu aku na travel all asia bole ? mesti laa bolekan ? hee
na ikut jum cakap kat ieka nanti ieka bwak pegi MUMBAI ahahaha na ta ? hee okey laa ttup cerite sekarang ieka ada story hot laa na cerite ,,

cerite ap ? MISTERI VILLA NABILA woahh cerite nihh gempak taw kat johor bahru ,, cerite nihh da jadi bahan cerite buat semue penduduk johor bahru ,, owang kap villa tu penuh dengan misteri yew laa mana taknye cerite nihh pasal seorang budak perempuan mati lalu ditanam dekat dinding dan yang aku dapat tahu mayat budak kecik tu ta dituntut lagi ,,, umm nihh aku tataw lha cerite nihh saje saje direka or sebaliknye ,, location rumah villa nih dekat ne ? humm nihh aku ta pasti sebab yang aku tahu rumah nih terletak berhampiran danga bay n ada pintu masuk utame tapiy pintu da semak samun ,, lhaa
okey cerite nihh aku dengar daripada mulut ke mulut orang okey sekarang plss pay attention ,,
dulu rumah tu di huni oleh sebuah keluarge bahgie iaitu keluarge nabila ,, one day bapak kpd nabila nih meninggal dunie then secare automatik semue harte pusake jatuh kepada putrinye iaitu nabila ,, semase nabila dduk dirumah tu nabila tinggal dengan makciknye ,, bile makciknye dapat tahu harte tu jatuh ke tangan nabila akhirnye mkciknye mengambil keputusan untuk membunuh nabila sampai mati .. bile nabila sudah mati nabila di tanam di dinding rumah nyee n mkciknye itu terus bakar rumah tu ,, okey lhaa habis ,,ramai budak budak suke pegi siasat rumah tu tapi satu entiti pun ta de ,, humm oke aku na tunjukkan rumah tu nihh aku ambil drpde blog ssorang yg tidak ku kenali

IMG 0545 1 Misteri Villa Nabila di Johor Bahru

okey nihh laa rumah villa nabila tu .. err seram ta ? seram kan act nihh bwu satu aku tunjuk ada lagi
Untitled 1 3 Misteri Villa Nabila di Johor Bahru
okeyy see ? napak ta ? apa yang kowank napak ? humm aku rasew budak nihhh mmg berani snap gmba nihhh

okey kalaw kowank na tahu lebih lanjutkan kowank boleh ke sini and kowank jugak boleh ke sini
okeyy kalaw na thu cerite lanjut lhaa ,,, okey lhaa tu saje yang aku bole kap kan kite jupe di len mase assalamualaikum,,,

Friday, 14 October 2011

SEGMEN -> JOM TAMBAH FOLLOWERS LAGI

 

okey teringin rsewnye ikot segmen nihh kalaw kownk na juin pun bole kowank 
click jewp at here


okey itu saje mahu cite okeyy :) adiossss

Friday, 7 October 2011

RAHASIA KENTUT ~ JUST FOR FUNNY ~

ASSALAMUALAIKUM ,, HYEE SEMUEE hee harini ieka really excited becos today is my birthday ahahaha (hesshhh semangat betull aku nihh) ,,, heee gembire tahu ta sabar na cupcakes nihh 
heee chumel chumel ta ? hee tapiy sayang sangat nak makan nihh ,, okeyy hari nih merupakan hari baik so dokter ieka na share sikit kpd reader reader blogger okey dah tahu kan sub title nyee apa kan ? okeyy now ,,, kite pergi isi utama ...


  1. ORANG TIDAK JUJOR : orang kalaw kentut lalu menyalahkan orang lain
  2. ORANG BINGUNG:orang yang menahan kentutnya sampai berjam jam
  3. ORANG BERWAWASAN 2020:orang yang tahu sebaik masanya kentut
  4. ORANG SENGSARA:orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut
  5. ORANG MESTERIOUS:orang yang kalaw kentut orang lain tak akan tahu
  6. ORANG GUGUP:orang yang tiba tiba kentut apabila disergah
  7. ORANG YANG PERCAYA PADA DIRI SENDIRI:orang yang kentut amat lantang bunyinya
  8. ORANG PEMALU:orang yang kentut ta dengar bunyinye tapi gusar orang bau kentutnye
  9. ORANG RAMAH:orang tidak kesa mencium kentut orang lain
  10. ORANG KELAKAR:orang yang bila kentut sambil ketawa
 JUST FOR FUN ....