Follow Ieka @IekaFarhana

Wednesday, 18 January 2012

YEAYY ALWAYS BUSY WITH HOMEWORK :/



HEYHOY SALAM SATU MALAYSIA :) abg-2 akak-2 dan adek-2 ieka kasihi ..
dah lama kan ? ieka ta up to date belog rasenye dah berabuk lhaa ..
kasikk tiuppp sikit fuhhhhhhhhhh ......



TAHNIAH ! LUKMAN !
HOPE KAU DAN DIA TERUS KEKAL TAU ..
jangan jadi macam aku ='( ..
kau jaga dia elok-2
-
-
-
okey kite tutup cerita sedih now sekunk kite open buku baru kite lupakan semuenye termasuk dia *yeay ieka you can do it
now ieka na mengadu dekat kowang semue baru-2 niy ieka dapat homework melambak gilee
fuyoooo cikgu ingat kiteowg niy robot haha tapi tape niy ieka , ieka suke menulis laa segala apa yang cikgu bagi saya akan buad *smbil angkat tangan ala-2 gaya tabit hormat haippppp

oke now aku ta boleh happy sangat lhaa kan ? ramai budak anti dengan aku ,, its okey aku terima
apa diowang kap aku gedik , terhegeh-2 gan laki and whut ever lhaa
ada aku kesah ?? kan ? tapi lelaki tu dtg cari aku not me ..
hummm ouhh yeayy aku na tabik slute lahh dekat SIR HARIS dan CIKGU HERYATI sebab ta selalu bg homework yang menimbun tuuu :)
but aku na share jugak lha antara cikgu yang palin banyak buad aku gelak SIR HARIS .. why ?
sebab before dia nak mengajar dia akan cerita kisah 7 perigi ? hahaha kelakar cerita 7 perigi tu kadang-2 cerita pasal barber ? tu laa budak-2 niyy pun pandai bodek dia before nak mengajar tu story yang best-2 dulu ... heee :) cikgu yang paling aku fedup dari fom4 smpy sekunk cikgu sejarah aku ayooo bile na habes dengan dia punya gatal tu pun taktahu laa tapi tahun niy aku ade semangat na buad hwork math kalaw dulu jangan penah harap lhaa :) ...
-
-
-
-
-
okeyyy itu saja aku na story and kbhaiii cium pipi kanan cium pipi kiri bak kata adek "angkat" aku
afiq harith ..



akhir sekali owner belog wajib harus mesti ade :))



No comments: