PHOTOSHOOT WITH THEM ♥

ASSALAMUALAIKUM dan SELAMAT SEJAHTERA :)
awak yang dekat sana tu semue sehat ?
who wanna miss me ? who ? tade sape ? its oke :P ta kesah ...



123 snap :) aww ure so kiut :) baby *apaKAH ? saya gila harini ehemmm
fokus lah sikit dekat situ haihhh awak nii *yeayy ieka ade bakat taa na jadi photogarphy indie ? heee

semalam dan harini dah dua hari berturut-2 kita photoshoot weee ...
tengs all semue sporting belaka-2 tahu sayang engkau orang ahakssssss ...

heee ekceli semalam balek handball kiteowg sempat photoshoot weee
ta sangke semue gila-2 belaka hahaksssss
jum layan gamba yang daa tersedia ada :)






ekceli ta banyak punn sebab internet slow laa yayank :) heeee okey taakkkk ? hummm ni semalam punya cerita ,, harini ni punya cerita pagi ni punya cerita kami jogging sambil photoshoot let's checked outtt






auww tengs kepada model kita yang sudi menjadi sporting ,, taa lupe jugak kpd dea kerana telah snapshoot huhuhu

lepas ni ade sesiapa na join kami ? kalau ada btw awal-2 weeee

sampai disini saja cerita catu kita bhaiii :)



RINDU KAU KAWAN

ehemmmm semuee harini ieka mcm wndu dekat somebody laaaa ...
dapat dengar suare kau tadii rase dah lepas sikit wndu aku dekat kau tuuu
 
Profile Picture
 
FARAH ADIBAH
yeayyy itu diaaa kawan *bestie aku mase primary school ...
wndu kau kawan ..
ramai cakap aku twins dengan dia hahaha
but jauh beza ..
haihhhh faraa asal kauu pindah jau sangat kawan ...
takpe lepas spm nant lepas pass ade lesen aku turun sane kawann ..
haiihhhh ta puas lhaa dengar suare kau tadiii ..
ta puas lhaa dengar kau cerita hee :D agy satu skunk kau talkfast kalah aku wehhh
hummm aku wndu tyme kelas malam tuuu
kau ingat lagy taa tyme kite berlakon untuk jeles kan haqiem ? hahah kelakar wehh
aku wndu tyme bufday kau dekat MCD sutera tapi tempat tu dah jadik kenangan ...
kau mengadu dengan aku tadii yang kau dah kurus
sayang kau kurus ta comell aku wndu dengan pipi tembam kau tu sayang haihhhh
aku wndu tyme kau tido rumah aku ..
susah nak bestie mcm kau kawan .. susah nak cari kawan sejati macam kau kawn
sbb kau lah satu-2nyee bestie aku paling sayang ...
 
tyme aku col kau tady aku dengar suare kau happy ..
hummm aku wndu doee nak ktawe-2 cm dulu ...
aku wndu nak gosip-2 pasal taufiq ..
aku wndu nak men pipi kau tuu aku wnduu semue laaa pasal diri kau ..
insyallah syang aku akan cari kau balekkk :)
 
 
kawan sejati susah nak cari tapi kalaw musuh senang dicari ..
kawan sejati kenal kita lebih dalam ..
aku kekok tyme kau tinggalkan aku dulu ..
aku tataw sape yang ganti tempat kau sekunk ..
miss you a lot kawan :'(
 
p/s: sowie guys macam jejak kasih pun ade .. bese laa empat tahun terpisah memang rupe nyee begini