HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 6 February 2012

RINDU KAU KAWAN

ehemmmm semuee harini ieka mcm wndu dekat somebody laaaa ...
dapat dengar suare kau tadii rase dah lepas sikit wndu aku dekat kau tuuu
 
Profile Picture
 
FARAH ADIBAH
yeayyy itu diaaa kawan *bestie aku mase primary school ...
wndu kau kawan ..
ramai cakap aku twins dengan dia hahaha
but jauh beza ..
haihhhh faraa asal kauu pindah jau sangat kawan ...
takpe lepas spm nant lepas pass ade lesen aku turun sane kawann ..
haiihhhh ta puas lhaa dengar suare kau tadiii ..
ta puas lhaa dengar kau cerita hee :D agy satu skunk kau talkfast kalah aku wehhh
hummm aku wndu tyme kelas malam tuuu
kau ingat lagy taa tyme kite berlakon untuk jeles kan haqiem ? hahah kelakar wehh
aku wndu tyme bufday kau dekat MCD sutera tapi tempat tu dah jadik kenangan ...
kau mengadu dengan aku tadii yang kau dah kurus
sayang kau kurus ta comell aku wndu dengan pipi tembam kau tu sayang haihhhh
aku wndu tyme kau tido rumah aku ..
susah nak bestie mcm kau kawan .. susah nak cari kawan sejati macam kau kawn
sbb kau lah satu-2nyee bestie aku paling sayang ...
 
tyme aku col kau tady aku dengar suare kau happy ..
hummm aku wndu doee nak ktawe-2 cm dulu ...
aku wndu nak gosip-2 pasal taufiq ..
aku wndu nak men pipi kau tuu aku wnduu semue laaa pasal diri kau ..
insyallah syang aku akan cari kau balekkk :)
 
 
kawan sejati susah nak cari tapi kalaw musuh senang dicari ..
kawan sejati kenal kita lebih dalam ..
aku kekok tyme kau tinggalkan aku dulu ..
aku tataw sape yang ganti tempat kau sekunk ..
miss you a lot kawan :'(
 
p/s: sowie guys macam jejak kasih pun ade .. bese laa empat tahun terpisah memang rupe nyee begini
 
 
 
 
 

No comments: