HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 30 April 2012

Im Back Dengan Wajah Baru


// hey saya rindu awk :* \\

Assalamualaikum , hey saya kembali lagi tapi kali ni dengan wajah baru ! haa amacam cool ta belog ni sorry kali ni bukan belog skin , memang belog skin tu napak comel dan senang na edit , tapi ada banyak benda ramai orang tana singgah belog kita yang menggunakan belog skin , orang yang pakai belog skin tu jangan terasa pulak yee , ada sesetengah saja yang ta berminat dengan belog skin , okee harini ieka kembali dengan wajah baru ouhhh tengs lha kepada tutorials yang boleh diguna pakai :) haa before tuuu , korang mesti tertanya kenapa ieka jadi anti dengan belog skin kan ? okee sekarang ieka nak bagitahu kenapa ..

TULISAN YANG SANGAT COMEL
oke korang perasan hampir setiap belogskin tulisan yang mereka guna tersangat comel sampaikan orang yang tak rabun jadi rabun tau , sampai orang rabun jadi buta hahaha hum so ieka rasa baik guna template biasa  sebab lebih senang #sorry siapa yang terasa sebab kena terima kenyataan ;) ..

TULISAN YANG BERWARNA KABUR
dah lah tulisan comel lepastu warna pun lebih kurang nak taknak kang ta pasal-2 ada yang jumpa pakar mata lepastu terus buat operation bagi terang warna tu ,, 

TAK BOLEH LETAK APA-2 DEKAT SIDEBAR
ohhh ni memang sakit hati ieka penah try nak msukkan iklan NUFFNANG di sidebar tapi ta bole ada error , yang boleh letak dekat kat situ picca dan shoutbox , okee sampai lah ieka ada otak yang matang ieka tukar balik ke asal ..

BELOGSKIN SUSAH NAK EDIT ITU INI 
yeay-2 memang betul pun , susah gila nak edit rasa diri mcm di control , errr nak buat itu tak bole na buat ini ta bole rasa nak hentak keyboard atas meja haaa ,

CURSOR YANG TA BOLE GUNA PAKAI
sesetengah cursor yang digunakan dalam belogskin terlalu kecil sampaikan bijik mata nak terkeluar , nak tukar balik ta pasal-2 tertukar benda len so terpaksa sabar lha -____-

itulah serba sedikit kenapa ieka memang cukup ANTI dengan belogskin ,
bagi sesiapa yang guna belogskin tu jangan terasa lah ieka cuma bagi pendapat apa yang ieka dah lalui .. 

so guys minggu ni ieka da start exam until 25/5 ouhhh kejamnya jadual ta mcm padat lha kan ? 
haha apa-2 pun tengs sebab bagi tunjuk ajar 


No comments: