HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 27 April 2012

Lepaking Di Kedai Mamak




// aumcakk saya sentiasa berada di setiap post ! betapa hebatnya saya kan ? \\

hai salam satu malaysia kawan yang saya sayangi #ayat minah ni lagi nak bajet ?!  ehemm sorry dah lama kan kita tak bersua , anda semua bagaimana ? sehat tak ? hope sehat lah kan ! oke tanpa membuang masa bulan depan saya dah mula busy dengan exam pertengahan tahun saya ayooo ta study lagy lahai na SPM penyakit MALAS di tu makin jadi-2 tau macam mana nak hilangkan penyakit tu ? ada penawar tak ? oke ieka dah banyak merapu dekat situ , ehemm tadi petang kita ada kelas SENI mcam biasa , start pukul 3pm sampai lah 5pm fuhhh padatnya jadual ieka 5hari apa bole buat budak SPM lah katakan ? nak A+ katakan kene berusaha sikit kan ? oke ingat balek tu na tengok rehearsel tapi tukar tempat pulak haihh tapi-2 aku tana ikut farzana dan aku terus mengambil keputusan lepaking di mamak bersama niny dan dea . fuhhh punya lah penat menapak oke fine kereta yang dipandu fina rosak #perempuan ni men belasah bwk .. lepak-2 sampailah pukul 650pm , sepanjang lepak dan tatahu nak buat apa , aku pun layan kepala niny , nak tahu apa ? haa ieka layan kann jee dia amek gambar , kononnya setiap gembar dia ada cahaya dan dipanggil NUR *mata keatas tangan ke bahu hahaha ,, hee jomlah tengok budak kecik sorg niy berlagak di lensa camera buruk aku .. 


kononlah ada NUR pegy lah boleh jalan daa hackktuihhhh 


ewahh na tumpang konon haha tdi kata org # saje na test power niny tuu 
ehemm tapi kita orang tetap comel 

ekceli sebenarnya banyak lagy tapi gambar banyak hilang hayoooo sampai jem henset brok aku hahaha
tetapi harini punya cerita memang ohsem lah kecuali uztazah , disebabkan dua orang satu kelas kene , im sorry uztazah :') jangan lah merajuk lama sangat nanti lekas tua :) 


No comments: