Follow Ieka @IekaFarhana

Thursday, 17 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena



Assalamualaikum tengs kepada Ifah sebab tembak Ieka sampai mati haha :)
oke Ieka join GA dari Cik Iena 
Ieka join tembak mati dari Ifah tengs .. sebab sudi tembak Ieka 
jom lha join GA ni mana tahu rezeki nak masyukk

nama yang saya tembak mati 


maaf kalau saya tembak anda :) 

2 comments:

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com