HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 31 May 2012

5 Blog Pilihan Ieka / Review



Assalamualaikum harini merupakan 1 Jun 2012
agak-2 korang ingat taa Ieka buat apa ?
ingat ? bagus :) okee dalam tangan Ieka dah ada senarai peserta yang join tu
Ieka da follow semua blog yee harap maklum .
senarai pserta ada Disini yee boleh rujuk dan semak oke :)

sekarang Ieka nak review 5 blog yang mampu menawan hati Ieka :)
Ieka akan gam kan blog korang di bloglist Ieka sepanjang bulan Jun nanti yee :)

oke nak tahu siapa ?
-
-
-
-
-
jeng jeng jeng













http://yayahnasake.blogspot.com

yang ta terpilih tu jangan risau yee tapi yang penting Ieka da follow balek :)

1 comment:

farah.fauzi said...

baru perasan entry nie.. sorry..hee~ btw, thanks a lot dik..patot laa blog akak ade dlm bloglist tu ea.. okey, akak nk letak blog ieka dlm bloglist akak jugak laa.. :)