Follow Ieka @IekaFarhana

Monday, 14 May 2012

Aku Ada ! Kau Ada ?


Assalamualaikum rasanya ieka dah tiga kali berturut-2 update belog untuk harini ..
kalau tengok di TL belog korang asik muka ieka jee kan ? tengok tu bertapa cergasnya ieka meng-UPTODATE ni ..mana tak My Mum terpekik terlolong sebab ieka duduk menghadap lappy ni .. hikhik nak exam tapi ta study Paan cakap biasa lah "bodoh sombong" memang macamtuh .. hacktuihhh kesah ? 

oke tanpa membuang masa jom baca entry ieka kali ni sehingga habes ..
dah lama kan ieka lenyapkan diri daripada dunia bercerita haih apa boleh buat ieka ta menang tangan utk join segmen menarik tuu ..


rasanya ramai yang memiliki account facebook , twitter , belog , YM , gmail , skype , tumblr , formspring and sebagainya . tipu lha kalau ieka tade kan nak tahu bape banyak ? jom lha kita terjah ..

saya ada facebook ! awak ada tak ? saya tahu awak semua ada jangan nak tipu haaa .. Ieka tubuhkan account facebook ni pada pertengahan tahun 2010 ta ingat bape hari bulan , Ieka ada dua account facebook my first facebook tu ada orang gatal tangan tukar password so ieka mengambil masa yang lama untuk mengadakan account kedua . If korang ternampak muka aku dekat facebook ni http://www.facebook.com/profile.php?id=100001504110447&sk=wall sila block oke jangan gatal tangan nak pergi add sampai bila-2 pun ieka takkan approve .. Kalau nak add pergi lah ke tempat yang benar .. ----> Farhanah Haziqah buat masa ni aku tade fake kalau ada pergi lha jahanam HAHAHA 

saya sayang belog saya tanpa dia hidup saya memang ta sempurna , apa keistimewaan belog ni ? ewahh tahu lha korang punya ohsem jangan lha perli-2 ieka walaupun belog ieka ni hodoh tapi ieka tetap sayang tau .. ieka mula menubuhkan belog ni pada tahun 2011 dan  mula berkhidmat pada bulan ogos idk hari keberapa .. hee , tengs lha siapa yang sudi follow balek :) dan ieka akan menubuhkan satu lagi belog khas buat anda semua .. belog tu janji siap pada bulan JUN .. 

twitter ? haa ni memang feveret ieka sentiasa uptodate walaupon baru tapi ieka sentiasa update tau , apa yang ieka update kena lha follow dulu baru tahukan .. ieka da jarang nak update facebook sebab twitter bebas nak cakap apa-2 ta macam facebook bila kita sentiasa update mesti orang akan cakap mcm ni "nak cari maket letew" ahaksss kan ? so kepada yang suka tengok ieka membebel dari belog dia pun akan nampak bila ieka ber-TWIT . >> @fahanahaziqah 


"hai saya napak muka awak , atototooii comelnya tengok dekat fb len ek , tengok skype to skype len " heee :) ini memang ieka cukup gemar melihat muka kecomelan sorg demi sorg , hikhikhik .. siapa ta tahu malu jom lha add ieka kat skype ,, >> farhanah.haziqah

myspace ? rasanya zaman hingusan ramai pakai yang ini kan ? myspace pun macam belog jugak tapi sekarang myspace dah dipinggirkan ksian kau yee .. sabar eyh , facebook ta lama lagi nak bungkus macam myspace jugak ..hihihi budak-2 facebook pun akan says GOODBYE facebook says hello to twitter .. agak-2 kalau dorg gegar twitter habes lha bole gempa bumi ni hihi ....

okee tahu ieka punya sikit tapi sebenarnya ada lagy tapi macam malas nak update lagy haihhh penat tau baru balek kepala dah pening dengan exam science tadii .. hihi kita jumpa di entry lain okee ...



No comments: