Follow Ieka @IekaFarhana

Wednesday, 23 May 2012

Exam Setara Sudah Habiss :)

Hooooreyyyyyyyyyyyyy !
dahh habess exammmmmmm 
hidup pun da bebasssss yeayyyyyy 
*lompat ala-2 gaya ribena*


// haha tade lha sampai macam ni sekali SPM pun ta lepas \\

Assalamualaikumm semua selamat petang :) hoorreeyyy dah habis exam suara keriangan daripada salah seorang calon spm 2012 tahun ni :) tepat pukul 1.05pm ke semua pelajar menyorak kemerdekaan masing-2 "fuh lega dah habes exam" "yeayyy merdeka" "exam dah habess" itu yang sering kita dengar . Ohh alangkah indahnya jikalau habes exam SPM kan ? bebas dari tekanan , kawalan dan segalanya tapi masih ada 7 bulan lagi untuk mendapat kad hijau . hihihihi ... actually pagi tadi frust gila babe jawab paper ekonomi kertas 2 bafak arrr naik lemah aku fikir benda tuu semua tawakal jee lhaa kann ? tapi apa-2 pun time for 


yeayyyy ta sabar nak cutiiii :) yepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

p/s: kalau blogger nak rehat selama 2 minggu bole ? hahahahhaha

No comments: