HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 2 May 2012

Minggu Exam and Study Week



// eee kenapa muka ieka mcm na mkn org ? haha tengah geram nak geget paan hahaha \\

Assalamualaikum haihh ieka makin lama dah bergiat aktif dalam dunia belogging .. apa cerita ni ? nak tahu ? ini satu kisah ini bukan cerita dongeng dahulu kala ini kisah nyata ieka makin semngat nak beraktif balik dalam dunia belog :) haha merepek lha kan ? ehemmm tadi kan ada sorang budak comel col ieka , ingatkan nak tanya bila naik KL rupa-2nya tanya pasal cinta hahaha kelakar lah , nama dia kan ? EDRINA ieka panggil ED jeee apa yang dia tanya berbunyi begini "heloo ieka ni ED , bole tolong tak , kenapa ALLAH tana bagitahu sape jodoh kita ? hope ieka bole jawab bai" terus off fon ! haha gila kee budak ni .. oke lah ieka pun layan kan ieka cakap balek "Allah maha mengetahui , dia tanak kita lalai kerana jdoh , sebab jodoh kita jadi tak terurus sebab tu allah suruh kita bersabar bila dah ready insyaallah adalah jodoh relex lha jodoh ta kemana" betul tak ? haih ED ni mcm orang frust ptus cinta jee ? hahaha LOL sabar eyh sayang  . 

hee semakin hari semakin kerap pulak ieka dan paan ni haih kita ta habes-2 dok cerita pasal baby :D agak-2 kami gila , ehemm yeay-2 memang pun , ni pun still text pasal baby haha ouhh kau exam ta ingat pasal kwin hang ingat hacktuih hehehe .. lek lahhh jumaat ni just PSV jee ..#bole mcm tuh yee ieka ? tade ciri-2 pelajar cemerlang .... ehemmm kan ieka ni pelajar cemerlang lagy terbilang sebab tu ieka bole scan apa yang korang tulis wiwitt hahaha :p tapi kepada budak-2 yang menduduki peperiksaan pertengahan tahun ieka na btw good luck .. haihhh ieka tana story banyak-2 lah bai ieka nak tengok ceritaa


hee bukan sebab nama PAAN ada kat situ tapi cerita pasal persahabatan ;) korang mesti tgokkk eyhh :D



No comments: