HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 18 May 2012

Segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

Assalamualaikum jom join segmen ni 


nak join click FAMOUS

Nama blog ni : Ieka Farhana
Follower yang saya target : 999

nama yang saya tembak 


tarikh tamat 31 / 5 / 2012


10 comments:

eyda lha ♥ said...

dtg dri segmen yg sme :)
done follow awak

jum singgah n follow eyda
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini..terima kasih sudi join..wahh..cntik no tu ..999..rajin2 bw yek!

Lily said...

Lily singgah sini dr segmen yg sme ^_^

anna said...

ana singgah dari segmen yg sama ^,^

Zaidalifah Hussin said...

Salam...

dr segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS blogwalking & follow sini...

jom follow back :

http://kumahuitu.blogspot.com

Maya said...

salam, dtg dari segmen y sama :D

ana join http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

NinaChocotaz said...

singgah dari segmen yang sama..

http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

CikMai said...

follower awak ke #186 :) hai selamat berkenalan

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Jom join sini jgak !

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html