HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 9 May 2012

Segmen : Geng Blogger

Hai Assalamualaikum 
peace yooo / ^^ 



ieka ni rajin kan join sana sini . lalalalala so ta ieka ta kesah kot kalau orang cakap ieka rajin uptodate ni 
so harini ieka juin segmen niera , macam mana nak join ? belog tekan banner tu 


Kategori Geng Belog C  .. 

p/s : tunggu cerita baru dari ieka :*


17 comments:

cyda said...

terjah dari segmen yang sama :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Follow kalau sudi . =)

Yasmin Aris ♥ said...

haa . cepat2 update yee . hihi

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..kita sama geng la..geng blogger c..hikhik jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

Qaseh Izana said...

nice blog ^_^

Fafaa said...

terjah balik dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

eka violet said...

tengssss :)

Michelle Hopell said...

singgah sini dr segmen sama :)

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

✿ Nani ツღ said...

Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

NasZ said...

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

KESAH D!AR!Kツ said...

salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

amercorner.blogspot.com said...

hye saya Am . pemilik blog amercorner.

Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


saya datang dengan tiga hajat .
1.saya follow blog ini jika belum
2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

amercorner.blogspot.com said...

haaaa ni dia .. awak guna button follow tepi dashboard tu .. jangan guna tu .. blogger yang dah follow lebih 300 ratus x dpt nak follow guna button tu. sila letak widget follower :D

✿ Nani ツღ said...

done follow......^^!

eka violet said...

@amer okee hee sorry saya masih baru belajar tengss btw :)