Follow Ieka @IekaFarhana

Wednesday, 30 May 2012

Segmen Jom Follow + Kritik Blog by priya

Assalamualaikum cepat segmen Ieka harini last nak join
okee terima kasih sekali lagi

jom join segmen Priya !


Blog dah oke semuanya oke lah tapi ada satu tak oke ! apa dia ? tulisan awak guna tersangatlah haluss dan kecil ini kerana mungkin awak menggunakan blogskin , jika awak menggunakan template blogskin anda mestilah pandai adjust tulisan yee ! Itu sahaja yang lain tade pape semuanya oke dan terbaik 

nak join macam mana ? haaa mehh laa picit Priya

5 comments:

priya darshini said...

Terima kasih join.. :)

priya darshini said...

Hye,

Nanti blogwalking + kritik blog mereka sekali..

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-jom-follow.html

priya darshini said...

Tahniah anda pemenang segmen.. Tengok sini..

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/06/pemenang-segmen-jom-follow-kritik-blog.html

priya darshini said...

Anda pemenang segmen saya yang pertama so sila emailkan detail di bawah ni ke priya.aliessa@gmail.com

Nama:
Warna: *1 warna sahaja
Gambar: *doodle

Thank you..

priya darshini said...

Here's ur signature, congrates, sorry lambat.. :D

http://i1241.photobucket.com/albums/gg504/priyadarshini10/signforiekafarhana.jpg

Saya tak transparentkan tau.. Kalau tak suka, tell me.. saya buat baru.. :D