HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 16 May 2012

Segmen Jom Masuk Bloglist Aien !!

Assalamualaikum , 
hai ieka sihat ! awak sihat harini ieka BW lagy hampir 50 blog ieka terjah .. 
haa sekali terjumpa satu segmen ni .. jom lha join 


heyy nak join ? click  Aien  ...

Nih Ieka nak cerita sikit pasal belog Ieka , kebanyakkan post Ieka terdiri daripada cerita fantasi tapi cerita fantasi tu realiti tau :) ,, setiap apa yang ieka taip ia datang dari hati dan jari mula menari-2 di atas keyboard .. dan Ieka akan terasa rindu bila nak mengupdate blog bila dah update haa memang banyak bunyi lah kan ? kalau nak tahu lebih lanjut kene lah follow dulu baru tahu hihi ...

itu saja ieka yang boleh btw selebihnya faham-faham sendiri laa yeee ............