HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 30 May 2012

Segmen Klik Churp-Churp & Nuffnang

Assalamualaikum 
jom ramai-2 serbu segmen shap haaaa 
kali ni segmen Ieka join dari yang laen


☼ Buat entri pada blog korang " Segmen Click Churp-Churp & Nuffnang " (copy jer entri ni)

☼ Macam biasa,,, follow dulu blog shap(jujur)

☼ KOMEN pada entri ni(senang untuk shap pegi ke blog korang)

☼ Singgah la sini lau rajin..hehe

☼ Bantu Shap Sebarkan benda ni (Sama2 membantu)



BERMULA
1 JUN 2012
TAMAT SHAP KLIK
30 JUN 2012


rugii yee sape ta join 
nak joinn tekan Shap

6 comments:

Dini ✿ said...

hye , dari segmen yang sama :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-click-churp-churp-nuffnang.html

Saya Disini said...

gud luck

syafiqah said...

dari segmen yang sme , kite dah KLIK , KLIK kite puny plak taw

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-klik-churp-churp-nuffnang.html

SHaP said...

Tq join
Mulai esok hingga 30 Jun 2012
Shap akan klik churp2 or nuffnang(lau ada dua, dua2 shap tekan^^)

lau xkesah click shap skali(xnak xpe, shap nk bantu korang jer^^)

Aina Mansor said...

hai ! aina datang dari segmen yg sama + click churp-churp awak :D + follow youu

ema_like you said...

hye dari segmen yg sama and klik churp-churp awk...


klik saye punye taw... ^_^ http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-click-churp-churp-nuffnang.html