Follow Ieka @IekaFarhana

Sunday, 13 May 2012

!Segmen: Saya Suka Tambah Kenalan!


Assalamualaikum agains :)
haihhh muka ieka lagy tade kee muka orang len ? hahaha naseb kau lha kan ?
kalau ada jodoh ta kemana lha malaysia ni kecik jee 

so buat segmen yang berapa kali tah ieka kerap join *dia sendiri join dia sendiri ta ingat hackktuihh*
kali ini ieka join segmen pinkylady 
nak join senang jee 
macam biasa yang selalu ieka buat ..


jom join segmen ni .. clickk PinkyLady

dah click tu apa lagi cepat-2 lha btw yang korang dah join .. 

ehemm dia cakap ini first segmen dia so apa lagy jom serbu ramai-2 dan memberikan sokongan kepada beliau ..

p/s: Agak-2 kalau aku nak buat segmen korang layan tak ? 


7 comments:

amercorner.blogspot.com said...

dah follow back :D

۩PinkyLady687۩ said...

layak je..wt je..tq sudi join :-)

۩PinkyLady687۩ said...

snrai peserta telah di update..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/segmen-di-tutupsegmensaya-suka-tambah.html

missp0tpet said...

dtg dri segmen yg sme..
sy dh follow awk.. ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-tambah-kenalan.html

Acik IeyMah said...

Hye dear..acik dtg dr segmen yg sama..

sudi2 jengah la blog acik ye..
http://ramaramacomel87.blogspot.com

salam perkenalan dr acik..

Michelle Hopell said...

terjah sini dr segmen sama .. n follow awak

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmensaya-suka-tambah-kenalan_13.html

KakLangMia said...

dr segmen yg sama :)
salam kenalan dr KakLang ^-^

http://mialalola.blogspot.com