HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 30 May 2012

Segmen tambah followers sampai beribu


Assalamualaikum ta penah entry Ieka bulan ni mencecah 40 paling kurang berbelas-2
ini semua sebab segmen yang menarik perhatian Ieka tu 
untuk mengenal lagi dalam dunia blogger ehemm daripada 57 followers makin bertambah ramai
oke sesiapa yang blom Ieka follow korang balek sila tinggalkan link korang di shoutbox yee :)

okee sekarang tanpa membuang masa jom join segmen Rochelle


nak join klik .. Sini

start berbloging pada tanggal 1 August 2011

nama yang saya TAG :

29 comments:

AyueJean said...

Syg....
august 2012 blom muncul lg.....
cmne plakstart bblog august 2012 ni.... =P

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

tq :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yg sama:)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

иιиα αмιяα said...

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

golek2 sini . ehee


http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini sambil follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

AyuInsYiraH said...

singgah drpd segmen yg sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

AyuInsYiraH said...

singgah drpd segmen yg sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Seha Chocololly said...

datang dari segmen yang same
http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html
:)

//~prodigious said...

datang dari segmen yang sama..tq coz follow me and don't worry i have done hit you..^^

lieya zalia said...

dari segmen yang sama . follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

nadia said...

hi
nadia dtg balas kunjungan awk :)

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM…

DARI SEGMEN YG SAMA DONE FOLLOW U

DAN.....

MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Miss Wella said...

done hit you..

ain dzaya said...

hello dear..
wewit..wewitt!
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

follow ieka yg ke 217!!

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

"Segmen tambah followers sampai beribu".

Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Zam Harirah said...

hai , saya membalas kunjungan awak :)

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam, Aini dtg dr segmen yg sama.Done follow sini.
http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama sambil follow
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

IeLa tU sAya.. said...

dari segmen yang samer..^^
n done folo dia jugak..

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. follow sini. 225. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

NasZ said...

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

~ Secantik hati ~ said...

terjah balik dari segmen yg same..
done follow u..
jom terjah blog cheq balik..
www.secantikhati.blogspot.com

Maya said...

Dtg dari segmen yang sama. :D

Done follow

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)