HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 1 June 2012

Bila FB tiada function ?!

Assalamualaikum ,
Selamat Tengah Hari semua ^^
yang di sana tu dah bangun belum ? 
what belum ? ayooo rezeki ta masuk lah nanti :)

today Ieka ada topik nak diperkatakan . BILA FACEBOOK (FB) TIADA FUNCTION
apa maksud tajuk kita pada harini ? okeee Ieka memang dah lama ta online FB
sebab dekat kotak notif Ieka penuh dengan game mencarut .Semalam Ieka saja online FB dalam hati sebenarnya nak sound budak bajet hot ni .. Nak tahu Ieka post apa dekat FB semalam ?




agak-agak ada orang terasa tak ? Hahaha kalau autofollowers tu wujud rasanya ramai yang lari twitter habes lha budak kat twitter nant kan ? siann budak twitter nant dibanjiri dengan budak bajet hot ni LoL :D
so sekarang ni Ieka kalau online FB Ieka akan tengok friend request yang menimbun tu dan notification box . Tapun Ieka tunggu orang tegur actually tade lebih bagus budak twitter peramah oke :p HAHA seyusly FB sekarang serabut dengan timeline , serabut dengan game-2 bodoh "Ieka ta men game lah tolong jangan hantar game request " ehemm kalau ada game request memang ta teragak Ieka terus delete FB tu nanti haa . So kalau ada orang buat GA dalam blog dia suruh like page memang Ieka takkan like sebab Ieka dah malas nak bukak FB bukannya apa balik-2 bukak benda yang tak penting sebenarnya tinggal nak deactivate jee FB tuu . Nak says goodbye to FB masa untuk deactive woot3 ..


// 1 \\


// 2 \\


// 3 \\


syukran akhirnya tamatlah riwayat FB ni HAHA :p

p/s : sory kalau ada kecikkan hati budak FB tapi please terima kenyataan :)








4 comments:

Lily Puteh said...

hahaha . betul sgt tindakan awk tu , online fb pun takde keje laen nak buat selaen baca status merepek dr bdak fb yg bajet HOT !

CikMai said...

kenapa friend dgn org yg tak sepatutnya? akak okay je guna fb, boleh discuss kerja ngan kawan2....

ieka farhana said...

Bukan apa kak , rambut jee sama hitam tapi hati len-2

ieka farhana said...

Kan ? Sedih tgok org macamtuh