Follow Ieka @IekaFarhana

Saturday, 30 June 2012

Hari Kejohanan Olahraga 2012 ke 9

Assalamualaikum si cantik dan si kacak :)
Anyone miss me ? *cett bajet macam ada orang tengah rindu dekat dia kehkehkeh 
rasanya dah lamakan Ieka pergi *alaaa baru seminggu hilang dia na bajet retis hilang 10tahun ..
harini subtopik kita Hari Sukan , rasanya ini tahun akhir Ieka pergi huarghh lepasni ta dapat nak join daa
hukhukhuk :'/




// sila tengok sape yang terserlah kecomelan dia di situ ? \\


oke semalam merupakan hari sukan terakhir bagi pelajar form5 mcm kami , memandang kami tahun akhir disini so semalam kami berlagak jadi kakak senior dan membuat pasukan sorak syok sendiri di tepi padang sekolah . lahaii agak-agaknya bila kita dapat berkumpul macamni semula ek ? mungkinkah ketika kita semua berada diusia tua dan memiliki cucu cicit *cetttt jauhnya kita menyimpang oke . memandangkan batch kami , batch yang 'layan kepala' so kami anggap cikgu-cikgu disitu mcm akak-akak n abg-abg kita dan pengetua sebagai mak kita hekhekhek . ohh tadi ada cakapkan taipkan yang batch kami 'layan kepala' apa buktinya ? nak tengok taa ? sila jerit yaaaaaaaaaa


// yeayy ini budak bajet olaragawan sejati niii \\


// cuba teka vontot sape besar ? kahkahkahkah \\







yesss dan inilah budak kelas Seni . atototoi bertapa comelnya aku hikhikhikhik
dan kami tahu kami cool sila jangan mempertikaikan kami semua cettt .... 


1 comment:

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

semua comel comel. Alaaaahhh rindu zaman sekolah :-P