HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 9 June 2012

Jakun Tak Penah Lihat Manusia

Assalamualaikum *bagi agama islam*
salam 1 blogger *saya tahu dalam blog saya ada non-muslim*
hahaha LOL --"
oke Ieka ta boleh buang masa esok lusa da nak sekolah 
amacam dah siap kemas jadual ? gosok baju ? 
haa yang paling important 
homework dah siap ? confirm pepagi dtg sekolah kawan akan tegur "weh kerja sekola da siap?"
ta percaya 20 posen .

okee kita masuk topik utama



saya comel :) macam barbie doll .. haa ? lol --"

tadi Ieka pergi ke kedai makan yang berhampiran dengan rumah kalau jalan kaki memakan masa 10 minit tapi kalau naik kereta mengambil masa dalam 5 minit *dekatkan?* okee . Niat di perut dah lapar nak makan tetiba datang two guys ni --> lelaki & perempuan , mereka berdua ni memang aku sangat kenal lelaki tu ex-student sekolah aku n perempuan tu budak sekolah aku , waittttt !! adakah mereka couple ? oke lupakan focus on your food , apa yang aku nak ceritakan di sini ketika sedang menunggu makanan ada one people dia macam jakun tau ta pernah tengok orang , oke aku memang ta kesah kalau dia nak tengok aku tapi derr kau tengok aku time na makan aku rimehh tahu takk ? nak kutuk-kutuk aku nanti lah , bila aku pandang kau pandang awek kau , kau ta rasa kee yang kau ni buat aku annoying ? ehh annoying tahu tak ? kalau ada V-log da lama aku lepaskan kemarahan aku kat situ biar satu dunia tahu perangai annoying kau tu .. tade lah bukan nak lepaskan geram dalam blog apa yang ieka nak sharekan kat sini , rasanya kita tak perlu tengok-tengok kalau pergi dinner ke apa jenis majlis yang ekau pergi kau tahu tak akibat dia apa ?  kau akan di tendang keluar so do keep in touch oke , kalau rasanya kau na cuci mata tengok orang pergi shopping compleks ramai kau boleh tengok . Haha kan Ieka dah marah sorry to says lha kita sebagai orang kalau nak tengok orang tu kena ada tempat kalau ada sejuta orang macam kau memang dunia terbelah sepuluh haa ..

p/s: Jangan lha takut baca entry kali ni , ieka ta mkn org pun hahahaha

7 comments:

Ikmal said...

Assalam... hahaha... tak takut pun... mungkin dorang nak minta makanan koe tu...hhahahha

DeltaCharlie said...

Salam 1 Msia. Btw...maybe, you are so sweet at that time. That's why they staring at you. Don't be angry. It just a feeling babe:)

LoveLicious ! said...

yeahh :) mungkin awak omeyy sgat kot time tu . tuu yg konsentrasi dia terganggu . haha ^^

ieka farhana said...

haha ta masuk akal :P

ieka farhana said...

hahaha c(= dpn makwe buat mcmtuh memang na kena empuk

ieka farhana said...

hahah tapi jangan lha mcmtuh tengok orng macam na makan

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner