HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 8 June 2012

Lelaki adalah lelaki ?!

Assalamualaikum
*ta jawab dosa , kalau jawab sayang* ---> trademark Maria Elena dan ia merupakan idola Ieka :)
ehemm and now selamat malam , setelah sekian lama menghilangkan diri daripada dunia blogger
akhirnya kembali membawa idea yang bernas lagi brillance #EH 
untuk pengetahuan korang Ieka sudah memiliki kekasih hati jatung ulam raja LOL --" tapi ramai yang suruh Ieka dok update apakah jenis atau spesies ataupun ciri lelaki idaman Ieka  ?
ohhh nii yang aku malaih na update nanti pakwe aku terasa hahaha LOL 
tapi sebelum Ieka membebel dengan lebih lanjut rasanya janggal kalau tade gambar tuan tanah yek :))


hai comel ^^ ahakssss jelly letew aku puji diri aku hahaha

Apakah lelaki yang "sellesew" buat Ieka ? 

MEMPUNYAI BADAN YANG ALA-ALA MANTOP

Apa yang Ieka nak taip disini Ieka agak berminat badan lelaki yang berbentuk sasa mcm Fahrin Ahmad aka taff , apa sebab ? ia dapat melindungi diri seorang perempuan daripada segala masalah .. dikirakan ieka memang takkan pandang lelaki keding hahaha sabar jee Ieka nii so buat lelaki keding sila membawa diri anda ke gym terdekat supaya mendapat badan yang begitu "sellesew" yek .

LELAKI MENGIKUT TRENDING

Yeay especially Ieka agak cerewet dari segi style , kalau lelaki punya style macam agas dan dikira out date memang ieka takkan pandang , alaa orang kap yang penting hati kena ikhlas .. ohh memang hati kena ikhlas tapi dari segi fizikal pun kena up to date takkan pergi majlis pakai seluar koyak n baju lusuh jyeahhh memang kena tendang . --> sorry Ieka agak saiko disitu hehe .. ehem bukannya apa kalau lelaki tu ta terurus dalam segi pakaian macam mana dia na uruskan diri dia nant masa dah berumahtangga , betul kee taa apa yang Ieka menaip ni ? kalau betul sila angguk kepala okeee 

MEMPUNYAI NILAI CIRI KEPIMPINAN

Lelaki yang mempunyai sifat kepimpinan ialah seorang lelaki yang menjadi idaman setiap kaum wanita , bukannya lelaki yang suka sepak , terajang , or same meaning of them . Lelaki yang mempunyai ciri ciri liar ada kee perempuan sanggup untuk berkahwin dengan lelaki tersebut , ta rasanya . Lelaki yang mempunyai ciri kepimpinan masa depan cerah percaya lah kaum adam diluar sana yee . 

BERFIKIRAN MATANG

Oh yeah siapa yang nak lelaki yang perangai seperti kebudak-budakkan , nampak macam ta macho . "Lu dah besar takkan lu na sama macam budak-budak derr , LU PIKIR LHA SENDIRI !" wa confirm awek lu akan lari nanti , kalau nak jadik budak-budak boleh tapi jangan lha terlalu kerap yee so keep in touch yeay :)

okee itu sahaja yang Ieka nak share yang selebihnya jumpa ayah saya yekk sebab saya kalau boleh nak macam dia 

Selamat malam dan lagi dua hari nak naik sekolah 
PM najibrazak tolong bagi cuti lagi seminggu ta puas lha cuti dua minggu ni 
tolong yeee kami calon spm 2012 nak cuti lagi seminggu supaya ta menghadapi segala stress yang kami 
akan dapat utk result peperiksaan pertengahan tahun #ewah sesuka jeee


2 comments: