Follow Ieka @IekaFarhana

Thursday, 21 June 2012

segmen BEN ASHAARI DAN SAYA

Helooo Assalamualaikum 
hai dah lama ta hapdate rasanya berabuk meh tiup tiup sikit
fuhhhhhhhhhhh ... 


sila jeles ? :p


http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html


Ieka lebih suka gaya penulisan MR Ben sbb gaya penulisan dia tenang and rileks . Suka entry pasal Qhalif tak pernah jemu menelaah entry Anak MR Ben , terasa nak ketawa guling-guling pun ada ahaksss *ekau napak aku tengah dok ushar Qhalif ni hikhik* , apa yang penting blog MR Ben sangat "sellesew" bagi pembaca setia blog MR Ben bukan Mr BEAN oke :D

22 comments:

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Mk Syahir said...

sy join jugak..heee dah follow sini lama dah =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #314

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

wah!! siap ken follow agi, follow r kite jugak @dhiachemija...hehehe btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

Pecinta pink^^ said...

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

hairy said...

dari segmen yg sama..sudi2 kan lah ea tgk...

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal! Dari segmen yang sama - Keep in touch!

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam said...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

done follow u

amengs88 said...

hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

deno dari segmen yg sama dan deno dah folo sini! jemput ke blog deno nanti ya :)

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng kejap yek.dtg dr segmen yg sama:)

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Siti Fatimah Fuzz said...

salam kenal...singgah dari segmen abg ben.....jom support or join contest to save the PENYU YANG SMAKIN PUPUS.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/join-wwf-malaysias-blogger-contest-to.html

Eera Shera said...

Singgah dr segmen sama ;)

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html