HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 2 June 2012

Segmen: Trademark Blog Saya

Assamualaikum 
selamat malam ^^
kalau Ieka da pegang lappy memang Ieka takkan lepas tangan lha hehehehe 

so jom join segmen FR kita ni 


macam mana nak join clickk Fariz Reza


Syarat-syarat:-

Follow Blog FR [ nanti FR follow blog korang balik]
- Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
- Tajuk haruslah seperti berikut "Segmen: Trademark Blog Saya"
- Sertakan trademark anda di dalam entry contoh "Biasa itu diriku ,Luar biasa itu pilihanku" 
- Hantar link entri anda ke ruangan komen, Link entri BUKAN link BLOG, hantar di ruangan    
  komen entri ini sahaja.
- Lepas dah siap semua sila senyum selama 5-10 saat (^___^) Tak senyum tak boleh join!!  
  Sila jujur.
- Segmen ini tamat pabila jumlah penyertaan sebanyak 50-70 orang. 

trademark dalam blog ni ialah
" Life is not fairy tale , sebab realitinya adalah sekarang "  
sekarang kita senyummm /(^______^)\
sampai ke telinga
*jangan sebarang senyum yee nanti dilabel gila . huahuahua*



1 comment:

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum terima kasih join semoga dengan peluang ini digunakan lagi untuk menambahkan lagi ikatan kita sesama blogger , InsyAllah (^_^)

-semoga sukses selalu di dalam blogging dan ikatan diantara 2 blog dapat diwujudkan ; ) -
FarizReza.Com


dah follow sini balik yipi....