Follow Ieka @IekaFarhana

Thursday, 7 June 2012

traffic saya naik

Assalamualaikum
hai selamat petang semua :)
sorry dah berswang rasanya blog Ieka nii ^^
yang disana tu sihat ?
sihat ! alhamdulillah , Ieka ? taa patah kaki lha awak huarggghhh jom nanges sama-2 


tadi Ieka saja-2 jalan tengok traffic blog Ieka ehh makin bertambah tengs sesape yang sudi singgah hehehe , Ieka pun rajin BW blog korang , korang jee ta penah tahu please take a note ! huahuahua .... 


Encik /Cik Nuffnang kata bil pengujung minggu saya bertambah ohh napak tu 532 ohhh tengs yeayy sesape sudi guling-guling atas belog ni heheheehe 

bila tengok draff


not bad lhaa

bila tengok draf dekat blog bole tahan cun 


huhuhuhuuhhu tanpa anda saya takkan nampak followers yang seCUN ditepi sidebar tu hehehhehe





4 comments:

Saya Disini said...

tahniah

ieka farhana said...

wc :)

Nadiah Izzati said...

Tahniah akak ! :D

Ikmal said...

Assalam, baguslah dah naik... hehhee... so, lepas nie mesti rajin sikit...