HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum si pendek dan si tinggi *tutup muka sambil taip*
dah lama ta join segmen Abg Ben 

BEN ASHAARI


kenapa kena pilih blog saya ?
sebab blog saya tak berat bila loading , tuan empunya blog ni suka berkenalan dengan orang ramai sebab tu digelar 'overfriendly' tapi tuan empunya blog akan rajin blogwalking dann ingin mengenali dunia blogger dengan lebih luass


kalau sudi jom kita tukar linkkkk
dan terus komen entry ni :)

18 comments:

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

babycomel said...

Anda berminat utk menukar link dgn saya??

http://babyaimacomel.blogspot.com/

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

jaakechik said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

btw done follow u dear...

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Roslan Putra said...

dari segmen blog ben ashaari...


jom tukar link...

http://putra08.blogspot.com/

The Azryll said...

anda telah ditambah ke dlm bloglist saye

Errah said...

u're already in my list

Syaz Blackrose said...

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

maaf lambat internet problem.. harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye

kechixx hussain said...

Salam Ramadhan;)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?


http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pka Rahim said...

ya pka berminat. ur link listed :))

nur said...

SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Mohd Lokman Bin Ramli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://lokmanramli.blogspot.com/

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Yana Aina said...

ya sy berminat dn telah letak blog kamu dlm bloglist. harap kamu pon buat perkara yg sama. TQ

http://nazlyizan.blogspot.com/

Cik Anis said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html