HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 21 July 2012

First Ramadhan

Heyhoyyyy
Assalamualaikum si cantik dan si kacak :)
alhamdulillah dapat jugak kita berpuasa satu hari :)
tanpa halangan-halangan yang tertentu , macam mana dengan korang pulak ? penuh tak satu hari ?
kalau penuh sebut lah ALHAMDULILLAH :) 

so malam ni Ieka nak share pengalaman Ieka bersahur , berpuasa dan berbuka puasa . Tapi kita nak mula daripada mana ? ek ? okeee kita bermula dari bangun sahur tadi .. tak silap tadi pagi Ieka bangun sahur pukul 5 pagi , waktu sahur Ieka tade lah berat mana , cuma minum air milo jee , letak lah makanan sedap macam mana sekali pun Ieka akan tolak ketepi , kenapa ? sebab Ieka memang takkan lalu makan masa sahur , ada sesape-2 geng dengan Ieka kee ? kalau ada kita GENG :p , lepas dah minum air milo segelass Ieka terus niat dan tidur balek sampai pukul 930am , *oke nampak sangat tak bangun subuh kan ?* hahaha ishhhhh diam-2 sudah oke :p bangun jee terus on lappy sebab tengok segmen Abg Ben semalam dan mulakan kerja dengan BLOGWALKING (BW) dari satu ke blog ke satu blog tak silap Ieka terjah 30 blog kot tadi ?!!!! ehemm so lepas dahh boring tu bukak youtube tengok movie "Aku , Kau Dan Dia" sampai pukul 2 lebih lepastu tengok cerita kedua "Aku ada , Kau ada ?" sampai pkul 4 pm , dahh tuuu sempat pulak Ieka tidurrr sampai pkul tujuhhh bangun02 jeee dah berbukaa ahhhh nikmatnya hidup *sumpah kalau future mother in law aku mcm ni terus REJECT hahaha :p so adik-adik yang di luar sana anda dilarang meniru aksi memberhaya ni hahaha okee baiii nak pergi sembahyang terawih pulakkk



No comments: