Follow Ieka @IekaFarhana

Sunday, 15 July 2012

Ieka Farhana vs Aimie Dianna , Syeera Radzi dan Fyka Mohamed

Assalamualaikum si cantik dan si kacak :)
lagi enam hari lagi kita nak sambut ramadhan yee okee memang tak sabar
andai kata kalau Ieka tetiba kena bulan pada first puasa Ieka lah orang pertama yang sedih , huarghh
tamau lhaa dah lah dua tahun berturut-turut puasa penuh *tererr babe gua puasa penuh , lu ado ?

okee malam ni tajuk Ieka memang cannot go lah 
Aimie Dianna
Syeera Radzi
dan
Fyka Mohamed
siapa di antara kalian kenal mereka bertiga ni ? 
bagus lah kenal kalau tak kenal buat-buat kenal sudah oke /(^____^)\


inilah dia Aimie Diyanna . 
orangnya comel-comel jee ,
siapa ada perasan blog dia ada terpampang dekat majalah Yezz April 2012 ? di bahagian Your Space
kalau perasan untung lah kalau ta perasan pergi cari balek HAHA , 
ayat yang dia gunakan dalam blog sangat gramatis , SPM kertas BM mesti A+ kan ? 
walaupun blog dia simple tapi entry post dia padat kalau tak percaya pergi lah lending ,
Abg Ben pun puji dia dalam entry ni


tak payah btw pun ramai perempuan di luar sana dah kenal
asal bukak youtube jee mesti search tutorials bawal / shawl / pashimina by Syeera Radzi ryte ?
baru-baru ni Syeera pergi Seminar Skor A kat Skudai kebetulan Ieka pun pergi , 
tapi Ieka tak perasan mungkin tade jodoh kot nak jumpa *ayat macam mintak penampor
dia ni peminat setia Akim AF tu tau 
dan kebetulan jugak Akim tu jiran sebelah taman Ieka *jgn Jelly yoww yee Syeera

dan terakhir ...


dialah Fyka Mohamed 
seyusly buat pertama kali Ieka stalk dia muka dia sebijik macam Aimie Diyanna
okee dari situ Ieka tak puas hati Ieka bukak blog dia
oke memang bukan fake Aimie *jangan marah yee :p
apa yang Ieka tertarik dengan Fyka ni , 
dia punya ayat dalam blog sangat best huhuhu seyus Ieka tak pernah tipu
lagi-lagi Ieka suka gila baca entry dia yang ini
twitup@BukitJalil .
baca lah banyak lagi yang menarik jika nak berbanding 

Ieka Farhana


tak habes-habes buat duck face 24 hours :) 

p/s : Aimie Diyanna , Syeera Radzi dan Fyka Mohamed sorry sebab kidnapped gambar awak :)

1 comment:

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Hi saya Aimie Diyanna. Saya suka baca entry ini.