Follow Ieka @IekaFarhana

Saturday, 28 July 2012

Raya / Hari Kebangsaan / Trial SPM ? which one ?

Assalamualaikum si cantik dan si kacak
selamat malam .. ehemmm korang semua sihat takk ?
alhamdulillah kalau sihat tadi buka puasa mcm mana oke ?
tadi buka puasa makan apa ? Ieka first time cuba Burger Bakar fuh fuh fuh
kecur bila tengok burger si gedek tuuu


hmmm sedapnya , sedap-sedap pun perut sudah kembong macam ikan buntal laaa hehehhe

malam ni topik Ieka mcm seyus jee ?! yupssss memang seyus T_____T
Hari raya jatuh 24 ogos 2012 
Hari kebangsaan jatuh 31 ogos 2012
tapiii bagi calon SPM trial makin hampir agak-agak korang sambut tak syawal tahun ni ?
kalau ada alhamdulillah
bila tiba hari raya semua insan sdg gembira *sound background*
bagi sape yang tak raya tahun ni jangan risau sebab kita geng orang tua-tua selalu cakap bersusah dulu bersenang kemudian okee , dont worry tamatnya SPM 2012 maka riwayat kita pun habes okee hehehe
pehhhh ayat dia mcm nak jejak ke medan perang pulak ekkk :p 
budak Spm korang dah study belum ? jangan kap org Kaa kau pun still tana study 
asyik fikir pasal bila nak raya lepas daa dapat duit raya nak ganti BB ngat aku tatau kee ? hihihihi
dah dah lupakan BB baik fikir trial sossh sosshh men jauh-2 hahahha LOL

p/s:sekarang 
aku dah mula muak tengok muka Awal Ashaari EEEEeeee lepas isu 'Club' tuuu dlm rancangan AWAL LAGI

tengs for doodles Fiz Graphic 

3 comments:

Nurul ain said...

Calan spm rupanya.. *Goodluck dear... :-)

Nurul ain said...

*calon

~MiZz Atie ZieYa~ said...

eh...fokus spm tu..penting..hhehe...gudluck k