Follow Ieka @IekaFarhana

Saturday, 4 August 2012

Apa Dah Jadi dgn Twitter ??????????

Ahhhhh rasa mcm nak menanges jee tengok twitter aku sekarang
tapi apa-apa pun Assalamualaikum
ishhh kenapa tak bole tukar twitcon ?
kenapa background belakang mcm nak tana jee ?
hmmphhhh tolongggg lahhh aku 
lepastu twitcon aku jadi telurrr yang malanggggg
ahhhhhhhh
tolongggggggggggg lahh aku
macam mana nak solving this problemmm ?



kalau ada hantar di ruangan komen di bawah yeeee 


tenkiu     

p/s: update belog harini mcm nak taknak :'(



1 comment:

fizafantagirO said...

Cer refresh balik , ..