HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 11 August 2012

Suasana Hari Raya AdiliFitri kian terasa

Assalamualaikum si cantik dan si kacak
anyone miss me ? tolonglah rindukan saya *buat muka comel*
saya rindukan awak semua *sekali lagi muka comel*
hahaha kdaaa annoy tau Ieka ngee~

Persiapan raya korang mcmana tahun ni ?
dah berehhhh ? yang dah berehhh tuu untung leww, yang belum tuhh
baik pergi berehhhh cepat-2 bukannya apa dekat
shopping compleks , pasar borong dah dibanjiri dengan orang yang tengah membuat
persiapan untuk berhari raya .. Ieka pun sama semenjak kebelakang asyik tak menyempat jee
nak update blogku yang buruk ni sebab apa ?
sebabnya busy cari persiapan untuk raya *ayat dia mcm ta ingat nak trial SPM* hhehehe
rilekks aku nak hilangkan tensiun ni haihhhh ...
taktahu kalau dua hari sebelum raya mesti pasar borong full punyaaa .....
ramai gilaaa orang tengah busy cari bahan buat ketupat , rendang dan same time with that *kdaaa aku lapar*
hahahaha :p puasaa kaaa nanti batal puasa tau ^.<



tararrrrrr ni lah baju raya Ieka banyak takk ? hello orang yang baca blog aku jee tahu
baju raya warna apa ! untungkan hihihihi dahhh tahu tuu diam-diam k ... ishhhhhh


kuih tat Ieka dan Ibu buat yummyyyyyy baikk jangan tengok lama-lama nanti lapar batal puasa daaaa ngeee


tengok tuhh tiket rayaa --" dahh habess dijualll 
tuh lahhh omakk dah btw beli tiket awal-awal ang tana dgr skarang dahh menangess kat tepi longkang hahaha , haaa ni laa salah satu tragedi suasana hari raya bila tiket bas dah habess haa terhegeh-hegeh cari keretaapi bilaa tiket keretaapi dah habes jugakk haaa baru nak menyesall hehehe :p
nak beli tiket kapal terbang time mcmni mahal pulakk ....
*cettt mcmlah aku balek kampung naik bassss* hheheh


adik-2 jangan main mercun okee meriamm buluh pun jangan nanti mata hilang
hidung hilang tangan hilang siapa susah mak ayah jugakk susahhh 
time nak raya jeee kat berita berlambak cerita budak main mercun .. untung laaa budakk-2 yang main mercun terus makettt muka dorang masuk tv hahahahahhah kdaaaaa

taip pasal tiket bas dah habess ni kan teringat dekat video youtube yang nii


tengok lahh sendiri ...............
p/s: jangan nak fikir raya sangat naik sekolah dah trialll heheheheh :p

1 comment:

Yana Aina said...

selamat hari raya ... ^^ **sedih lyn video tue