HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 17 September 2012

BB/Iphone5/GalaxyTab2 mana satu ?

Assalamualaikum 
wahh harini macam nak tersenyum sampai ke telinga :D
why ? hahaha cuba baca ni
kenapa kenapa ?
sebab tuan punya kedai tu kawan bapak saya punya dan anak dia kawan cazen saya 
huhuhu bila terbaca entry tdi rasa mcm na btw kat wawan , restoran dia masuk blog BA 
tapi daa btw daaa hehehehe express tengah tguw respon dia jee harap harap dia perasan oke :p

so now back to topic


or


or
THIS !!!


haaa pilih pilih korang na mana ? aku nak belanja ni hahaha LOL tipu k --"

sebenarnya still confuse taktahu nak pilih mana satu ! 
but the way Ieka na yg murah punya ada kee ? hahaha LOL sengal kan 
tapi Ieka dah buat keputusan nak beli yang ni


haa galaxy Y pun bole hehe

p/s : kalau korang mana oke kot kot Ieka tukar fikiran pulak nant so how ?

6 comments:

Novelgurl said...

untg r..haha..belanje galaxy y !

fifie said...

I will choose any smartphone from Samsung. Huhu.

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

i pun nak bg cadangan smartphone samsung @ iphone :) mmg terbaik.

Momo said...

hahaha...ok la samsung y..hehe

FaLya said...

tpi kan, kalau guna samsung mesti kena selalu caj bateri..

BEN ASHAARI said...

HTC ONE X .. lalalala