Disebalik Wajah Misteri

Assalamualaikum semua
jeng jeng jeng
harini Ieka akan share-kan something spesial buat
korang yang suka meng-edit gambar bagai na rak utk kelihatan cantik/hensem .. 


tanpa kita melenggah masa dah tiba masanya untuk Ieka kenalkan something buat korang
*bunyi drum*
jeng jeng jeng


yess betul ini laa dia picmonkey.com
maybee korang pernah masuk ke sini tapi bagi yang taktahu korang bole rujuk ke SINI . Pelbagai kemudahan korang boleh edit di sini so korang ta payah terkial-2 download adobe photoshop tuhh sini pun ada kalau korang na tampal muka korang dengan menarik ...

Ada ke ?

ehh of course laa ada klau tade Ieka takkan sharekan kat sini tahu ...


kalau korang masuk sini confirm Ieka pasti korang akan guna application ni sbb dia sangat menarik ta percaya ada bukti



cuba perhatikan kedua-dua gamba tuhh lain kan ?!


bole nampak kan apa yang tertipu hehehehe :p

dan


saya lah ponti tak de anak hahahahhaha .. 
jaga-2 dia akan menyerang ke rumah pada malam ni hihihhihihi *suara hantuuuu mengilai

oke then daa edit sampai lawa ... bole laa save tapi bagi sesape ta dapat save korang bole tekan gambar korang yang daa di-edit tuh then tekan right click save image okee heeee


p/s: Dear Crush kalau awak tanak tahu saya suka awak mlm ni saya tidur sebelah awak k hahahha

2 orang komen :