HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 12 October 2012

Resepi : Perempuan Suka ?

Assalamualaikum
setelah sekian lama laa SANGAT tapi ta berapa na lama
sebab tana tinggalkan peluang untuk menghadap lappy selama 48 Jam ni hee :p
bosan ? Go The ______ okee hehehe *jahat tahap zalim


harini ada tips lagi berkesan tapi ta menarik ini cuma pandangan Ieka sahaja selebihnya korang bole menilai sendiri ek ...

"Ieka perempuan suka apa ?"

bukan na kata tapi kebanyakkan buda buda bila whatsapp Ieka or text Ieka mesti tanya tips ingat Ieka ni Arjuna Kasih kee hahahahhaha LOL .. disebabkan budak yang tanya aku mcm baik hati so aku buatlah tips berguna khas buat dia dan korang semua ...

apa tunggu lagi jom kita baca ...


sebenarnya perempuan ada satu sikap suka menghabiskan duit belanjanya dengan shopping , jadi kita sebagai lelaki jangan penah cuba menghalang sikapnya mana laa tahu mereka akan melenting bila ditegur .. better korang sebagai lelaki perlu lihat dan biarkan bila duit daa habes siaplaa kaum wanita ini bershopping ..


perempuan suka lelaki puji dia lagi lagi korang sebagai encik couple/tunang/husband dia .. "yang yang harini yang lawa sangat" confirm laa perempuan akan cepat cair woahhh ... tapi amaran kalau korang ta ikhlas perempuan akan dapat detect tau so elakkan daripada menipu ..


perempuan lebih suka warna pink berbanding warna lain , majoriti perempuan peminat tegar terhadap kaler pink so korang sebagai lelaki jangan penah menghalang warna kegemarannya elakkan perempuan akan jadi moody .. tapi kenapa pink ? sebab pink tu kan tenang , kalau korang sebagai lelaki ta bole terima seadanya better korang main jauh jauh .. heee

Ieka bagi tiga selebihnya korang bole email Ieka dsni
teenages.violet2@gmail.com untuk dapatkan number whatsapp eh ? hahahhaha :p



No comments: