Follow Ieka @IekaFarhana

Sunday, 14 October 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Assalamualaikum .. 
sebelum tuh singgah sini dluw
terima kasih sbb sudi join 
so now today Ieka na join segmen cik YUYU .. 



kalau na join bole
Klik sini

jumlah followers Ieka ada
605 sahaja

p/s: tuan tanah kita daa lama follow

45 comments:

Yuliana Wahit said...

TQ join this segmen.. Ajak kawan-kawan lain utk join sama ye.. dan jgn lupa utk blogwalking blogger lain jugak!..

Jue Jaynee said...

dtg sini...

da follow.

http://juejaynee.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

McNa said...

singgah sini, dr segmen sama dear
dah follow gak
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yana Aina said...

segmen sama ... follow u 611 ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

aini shahroni said...

blogwalking~~

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

CakeLover said...

done follow awk
http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

Aqilah Rezali said...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow! :D
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

eyzad said...

yeah, i join segment yg sama jugak.
done following u.

hope you dapat follow me back lah, kalau u suka :D

http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/the-raindrops.html

dynnabbg93 said...

awak,, BW here, dari segmen yang sama,,
http://manisgurl.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Emas Putih said...

hai awak. sy bw kat sini.
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Fendy said...

singgah and follow sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

~didiey~ said...

singgah n follow :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

imanina zahri said...

Singgah sini & follow. Nice blog. :) jom singgah & follow. :)

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

izzati nadiah said...

Singgah dan follow :)

http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

damiya izara said...

http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Atikah said...

datang dari segmen yang sama.

http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

done follow you. follow balik k? tq :)

AshaShahira Smiley said...

hai :) saie dri segmen yg sama :) done follow your blog :)
jemput singgah blog saie - http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Call me DayaOwesome said...

hi there :) done follow you dear ;) Saya dari segmen yg same . Jom terjah blog saya -> http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

#http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Hatoru Bisco said...

dari segmen yg sama :)
done follow here :D follow balek ye :)
http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Fatyn said...

Dari segmen yg sama. Fatin dah follow. Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>> http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yanie Andierah said...

Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

meerasmira said...

blogwalking here:)
http://meerasmira.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said...

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Afasz said...

done .. follow awak . dr segmen yg sama kat sini

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini said...

gud luck

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nurfara Hani said...

Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

WANY AZIZ said...

wany follow :)

Sue Lynnda said...


done follow!!^-^

folow me back here! dari segmen yg sama!
http://syurgakasih.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Dah follow sini..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said...

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

Diera Tekikushika said...

dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

Haryati Faizal said...

salam perkenalan....
singgah n follow sini dr segmen yg sama...
jan lupe singgah blog sy pulak....

Isabella Bag House said...

Assalamualaikum.

Saya dari segmen yang same http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

MisZ aA said...

dah lama follow awak.
dari segmen yang sama
http://misz-aa.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Gadis Cupcakes said...

hai , Bw di sini . Dah follow awk . Hit me back yeah .
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak-by.html

Syuee fauzan said...

Dari segmen yg sama! Dah follow awak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Shuhaida Subri said...

Join the tribe ^^
http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo said...

jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis sy :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

mirza syazwina said...



segmen yang sama!!
dah jadi follower di blog sweet ini..
follow saya juga ya=)

http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/segmentambah-follower-banyak-banyak.html

thanks!!

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html