Blog Plihan Ieka Farhana #1

Assalamualaikum

Mulai bulan ini dan pada saat ini Ieka akan buat review satu dua blog yang mana berjaya membuat hati Ieka terpaut dengan mana mana blog . Ieka akan review blog pilihan Ieka pada hujung bulan kepada yang ta berjaya buat Ieka terpaut dengan blog dia sila tingkatkan usaha lagi utk membuat Ieka terpaut *asal ayat Ieka mcm na kene lempang ?* HAHAHA


dipetik dari sumber GOOGLE ...

beliau merupakan seorang blogger yang baru digelar suami dan merupakan rakan karib kepada Ben Ashaari dan Lyssa Faizureen *alaaa mereka berdua blogger retis tuh* kenyataan 97% newbie di malaysia masih tidak mengenali beliau bila ditanya mereka tanya saya balik "haa sape dia? sape dia?" ni Ieka na btw laa siapa beliau ..



adakah anda mengenali gambar di atas ? sape daa kenal duduk diam diam ni Ieka na habak dekat hangpa semua , ini lah dia broframestone yang saya mcm orang gila buat announcement dekat twitter petang tadi tuh ni laa orangnya . Nak cakap Ieka kenal dia 100% tade laa baru 36% eh ? dimana saya terjumpa nama beliau haa Ieka terbaca dekat entry lyssa ni then mata Ieka terjatuh dekat blog bro ni ... Haa dari situ laa Ieka kenal Bro ni secara silent , sebenarnya ramai lagi blogger retis Ieka belum tinggalkan jejak tapi slow slow dulu baru kita kenal antara satu sama lain .. tapi korang nampak tak gambar bawah ni




maaf lyssa kita copycat ayat kak Lyssa HAHAHA maaf maaf maaf

korang nampak taa aku tengah promote nih HAHA so kepada blogger berumur 16-17 tahum mcm Ieka ni bole laa PM broframestone dekat sini tapi bagi yang na kenal sangat bro ni 
korang bole pergi sini ... HABES !!!!! yeay 

p/s: blog Ieka sedang membuat proses baik pulih heee mesti korang pelikkan kenapa background aku warna pink tetiba HAHAHA

2 orang komen :

Lyssa Faizureen said...

amboi2 . nice entryy . khikih :)

Dunia Wilma said...

Bestnya ada review tiap2 bulan ^_^