HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Sunday, 25 November 2012

First Time

Assalamualaikum

Hai kalian semua , rindu Ieka yee ? rindu Ieka kan ? jangan laa ta mengaku kalau mengaku Ieka kasik gula gula percuma LOL actually tadi pagi kan Ieka pegi Maybank untuk melangsaikan hutang Ieka dengan Mr Izzo (rakan bisnes BA) dan Ieka pasti dan korang juga pasti Ieka pegi Maybank sbb Ieka buat tempahan baju kelab blogger Ben Ashaari hehehe korang nak buat tempahan masa ada lagi di sini tempahan baju kelab abg ben terhad jadi cepat cepat buat tempahan oke .. sebenarnya Ieka agak pening laa jugak na bank in duit sebab Ieka ta biasa ewahh korang taktahu jejak jee kaki Ieka melangkah masuk Maybank trus cari kaunter deposit cash haaa terpacak kat situ then terus masukkan duit ... yeay akhirnya saya daa melangsaikan hutang saya dengan Mr.Izzo ta percaya ini buktinya



see percaya kan .. kepada sesiapa yang taktahu macam mana na bank in duit melalui mesin deposit bole rujuk Blog Hairul senang dan mudah ta payah na isi isi borang bagai . dan lepasni senang laa Ieka na buat online shopping sebab Ieka daa tahu mcmana hehehehehehehehehe

4 comments:

fifie said...

Erkk. Nie kan benda biasa je, guna mesin CDM takpun pergi tekan number dan tunggu dipanggil je. Sekarang mana mana bank pun rasanya dah tak guna borang kemasukan wang.

ieka farhana said...

Saya budak baru belaja kak =)

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

maszull said...

assalamualaikum ....kena belajar perlahan2...;)