HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 8 November 2012

Jom Join Now

Assalamualaikum

Hamboih tahu laa tade paper next kemain kau aku dok menghdap lappy 24 jam hehehe
lagipun Ibu keluar pergi Legoland sampai hati ta ajak aku so dengan peluang keemasan nii aku update blog sbanyak mungkin so far harini first time aku join ask.fm
apa benda tu ? kena laa sign up dulu baru bole tahu kannnn

nak tahu apa ?????


jommmm ikut Ieka buat



mula open window ask.fm tuu then nanti dia keluar mcmni


done click Join now nant dia akan keluar mcm ni pulakkkkkkk ....


kemudian isi borang temuduga tuu click sign up 


bileee daa sign up anda daa bole login .... dannnnn sruh rakan rakan anda ask question k ...

selamat mencuba jangan lupa ask Ieka di  sini


4 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

ieka tinggal berapa paper lagi?

ieka farhana said...

empatttt tspi banyak gab

MarliaMarble said...

wah..dari haritu ramai buat ASK.FM tu..nak buat jugak la nanti..=D

ieka farhana said...

Nant daa buat ask ieka oke hehehe