Mereka

Assalamualaikum

Hai kaliannn , kan Ieka daa kap mesti korang rindu aku kan ? HAHA Ieka ni stop dreaming .. hum sebelum tuh Ieka na mintak maaf dekat budak twitter semalam .. Ieka tahu ramai tegur Ieka pasal Ieka bad mood .. seriusly Ieka tengah merana semalam Ieka taktahu laa kenapa ?! HAIHHH tapi Ieka taknak buat cerita sedih .. hidup kena teruskan jugakkan *genggam tangan* .. oke back to topik ehh kenapa Ieka punya tajuk pendek selalu panjang sangat LOL .. sebab Ieka taktahu na letak tajuk apa tapi jangan disangkakan tajuk pendek entry malam ni pun sikit yeee tapi sebelum nak ucap tahniah dekat kak Niera yang telah selamat ijab kabul siapa Niera ? bole baca Entry Ini muka abg Safwan *husband kak Niera mcm Sharnaaz laa .. Serius ta tipu *mukaserius.jpg* ...


Ada sesiapa kat sini taktahu Vlog ni binatang apa ? oke mehh aku na cerita sikit Vlog ni bukan binatang ia sejenis video clip then di upload ke Youtube or Vimeo ... dikira mcm Blog cuma Blog ni luahkan perasaan melalui jari jemari yang comel ni kalau Vlog mcm mcm bole buat bebas tapi unik bila unik haa ramai org 


dan mula terkenal mcm Matlutfhi , Anwar Hadi dan Maria Elena tuu kalau video random .. tapi kalau utk perempuan yang gila akan fesyen tudung bole search nama Syeera Radzi , Kiena Suhaimi , Gadis Shoot dan ramai lagi tapi kalau korang tengah bosan mesti bukak youtube dengar lagu kan ? kali ini Ieka nak kenal kan rakan Youtube yang memiliki suara merdu bak bulan purnama eh ? HAHA .. nak tahu siapa let's check it out !!!


jeng jeng jeng

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Adakah di antara kalian mengenali salah satu video cover ni ? siapa kenal angkat dahi .. HAHA mcmana tuh ? oke laa first sekali Ieka ada empat orang vlog cover yang sering Ieka dengar woahhh serius mereka berempat ni memang berbakat sesangat .. bole laa jadi retis mcm Najwa Latif , ehh ada yang ta kenal lagi  di antara empat org tuh oke baca dan fahamkan sila amik notaa bila perlu ..


Hafiz Zainal

siapa ta kenal dengan Hafiz Zainal beliau *beliau yee kalian* merupakan bakal dentist dan dia terlalu obses menyanyi kalau korang dengar suara dia yaa ampun sebijik mcm Anuar Zain err ... sedap k melting tahu :b Ieka ada sedia link dia kat bawah tapi Ieka kasik satu jee sebab ni antara video cover paling top ..


Syeera Sanders

Syeera sanders bukan Syeera Radzi k kalau korang cari Syeera Radzi memang ta jumpa hahaha (: ..k first time Ieka STALK dia melalui kawan kawan Vlog random Ieka , then terus jatuh cinta dengan dia .. ehh korang jangan fikir aku lesbian k .. mksud aku suara dia .. dekat bawah Ieka ada sediakan satu link khas buat korang yang ingin mengenali Syeera Sanders


Ikhwan AS

aku tahu ramai buda twitter kenal dia ni kan Zayn Molek Malaysia kalau taktahu bole laa ikut jejak dia di twitter @ikhwanAS .. dia seorang twitfemes tapi friendly gila ta penah sombong , now in relationship dgn Nanaasheme opsss skrg kita tengah cite pasal Ikhwan bukan Nana hehehe kejap lagi aku citer laa yee ...dekat bawah ni Ieka telah sediakan link spesial buat korang selebihnya pepandai searching sendiri k


Nanaasheme

Ieka baru Stalk dia sebenarnya buat masa ni Ieka jatuh cinta dengan lagu cover dia - One in a million .. Ieka taknak cerita pepanjang selebihnya korang Stalk sendiri k hahaha ni link nya


k tuu jee aku na btw haha mcm tade function aku update harini ehem .. panjang kan ? agak agak korang tercunggap taa bila baca .. heee .... apa komen anda pulak tentang mereka ??

6 orang komen :

Cik Ain said...

yang zayn je xkenal sangat yg len kenal la huhu

Timah Derina said...

Ika taknak ke buat cover apa apa ? Hewhew .

ieka farhana said...

Insyaallah hahaha suara mcm katak

ieka farhana said...

Try usha dia hehehe

Fatin Shahira said...

Nice Entry ^_^

aisyah humaira' said...

muka suami akak mcm sharnazz? adik org ke 3 yg ckp tau ! :D