Sesiapa Ada Buat Tempahan Edit Blog ?

Assalamualaikum 

Selamat Tengahari kalian semua , harini hari sabtu maknanye tinggal dua minggu lagi kita nak freedom*eleh tahu laa org lain daa freedom dulu drp aku* ... Dulu Ieka mmg rajin edit edit blog bagai skrg ? bukan malas cuma tade mood jee sbb data dalam komputer hilang dan Ieka mlas na download balik .. Disebabkan Ieka ni pemurah Ieka na cari laa siapa yang reti edit blog full template ?



bukan Ieka ta suka dengan template kat atas tapi Ieka jemu jee , Ieka kalau bole nak cari orang yang edit blog Ieka dgn kemas mcm Miss z template kat atas ni Miss z yang editkan .. serius dia punya hasil edit pun kemas sbb tu Ieka suka .. so kepada blogger yang amik tempahan edit blog tinggalkan link anda pada ruangan komen di bawah atau kepada mana mana blogger yang tahu siapa blog edit blog pun bole tinggalkan link dia di bawah .. 

p/s : kalau bole Ieka taknak ada orang edit guna blogskin oke *ieka agak cerewet yeee sayang*

5 orang komen :

yana aina said...

boleh baca kat sini ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/menu-tab-baru.html

kinara kinatara said...

baca sini:)


http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/10/tempahan-edit-blog-promosi.html

fifie said...

Aisyyy nie pun dah cantik. hehe. Tapi memang lah kalau dah hari hari tengok yang sama jemu tu pun timbul jugak kan.

Nurmujahidah Ismail said...

ni dah lawa,, misteri gitu,, muja tak reti,, hehe,, sorry :) follow here,, tq for visiting my blog k :D

Miss NR said...

Akak, Kak Nabila Medan pandai edit blog.
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/p/tempahan.html