Follow Ieka @IekaFarhana

Tuesday, 4 December 2012

"Segmen "Kenangan untuk tahun 2012" by Yanie Andierah"

Assalamualaikum

Yanie ajak saya join segmen dia ,, amboi Yanie tamaknya buat segmen HAHA tape bagus laa letew buat segmen bebanyak bila daa buat bebanyak haa mesti pening pale hehehe :p so jangan banyak mengomel apa kata join segmen Yanie 


Yanie suruh kita ceritakan apa jenis kenangan yang pernah kita lalui pada tahun ni oke Ieka akan ceritakan kenangan MANIS , MASAM , MASIN dan PAHIT orang kata secukup rasa lol ..


Kami tujuh sekawan takkan terpisah kemana kami pergi kami akan bersama walaupun pergi ke tandas kitaorang akan bersama .. Kalau sorang tidak hadir kelas pasti sunyi tetapi bila daa berkumpul keadaan kami akan huru hara dengan suasana ceria .. Kami selalu bergosip sehingga ta ingat nak balik rumah , bila balik rumah petang kami akan lepak bersama sama sehingga ke mahgrib .. Waktu rehat merupakan waktu yang paling kami nanti nanti kan iaitu waktu untuk menambah lemak badan sehingga menjadi parah .. Tapi bila bergaduh keadaan menjadi hambar dan senyap sunyi cuma bunyi cengkrik krik krik krik .. 5 Nov 2012 merupakan hari terpenting buat pelajar tingkatan lima mcm kami .. Minggu sebelum menghadapi peperiksaan semua bertungkus lumus untuk belaja sehingga ke titisan darah terakhir bila tibanya waktunya peperiksaan kami tujuh sekawan terpisah untuk belaja dengan cara sendiri .. lagi 2 hari kami akan terpisah cuma tuhan sahaja tahu kami takkan hidup bila semuanya ta cukup .. dan aku harap kita akan jadi BUDDYZ selama lamanya ..


gambar sebelum exam yeay harituh merupakan hari terakhir kami insyaallah kalau ada jodoh kami akan kembali


saya nak tag dekat awak jangan lupa join segmen ni k

1 comment:

snf said...

memang kebetulan singgah blog ieka. jalan jalan blogwalking.jom jom usha sini` http://great-snf.blogspot.com/ ada apa ye yg menarik 2012?hehehe. all the best ye dik semoga hari mndtg lebih baik dear..