Berwajah Baru

Assalamualaikum

Hye , anyone miss me ? LOL jangan rindukan saya sebab saya ta rindukan awak semua HAHAHA .. before Ieka update entry holiday ,, Ieka na review blog Ieka dulu , ehem apa yang korang lihat apa yang korang nampak semuanya palsu cettt apaKAH ? kali ni memang betul betul kena dengan citarasa Ieka maksudnya yang sebelum ni taa kena dengan citarasa cuma Ieka kurang sikit na rasa sebab cita daa ada so rasanya agak kurang !! *agak agak faham apa Ieka btw* kalau ta faham ghasak kau laa nakkk .. muahahahaha apa yang korang nampak blog Ieka berwarna pink blue .. YEAYYY sebenarnya itulaa Ieka nak .. pandai betul Ecah edit kena dengan citarasa Ieka lepasni nak tempah lagi laa *banyak pulak cakap tapi taa bayar lagi* huahuahauahuahua ..


untuk drama episod kali ini Ieka cuma na kenakan dengan denim template lawakan ? *angkat bakul sendiri nampak* hehehehe so amacam lawa tak blog berwajah baru Ieka ni ? kalau ada yang cakap TAKK ieka tetak kepala dia kat dinding hahaha ganas k

ini bahagian header



ini bahagian footer



kemas kan ? so kepada sesiapa berminat bole buat tempahan di NNAisyhah

p/s : esok Ieka akan review blog bertuah #6 #7 dan #8 

5 orang komen :

Yanie Andierah said...

Lawa *jealous much*

ieka farhana said...

hehehehehe jangan jealous laaa bukan hasil tangan sendiri pun :)

Cik Adieb said...

best arr lagu dekat blog ni :)

primadonna said...

awesome ;)

nashya (นิชคุณ) said...

Nice :)