Blog Pilihan Ieka Farhana #2

Assalamualaikum

Harini kita nak review blog pilihan Ieka .. tapi sebelum tuh azam korang untuk esok apa ? ada tak azam tahun ni tercapai ? kalau ada alhamdulillah .. malam ni macam biasa laa yew Ieka na promote blog yang berjaya buat Ieka na ulang ulang masuk ke dalam blognya tiap tiap hari ... so are you ready guys ? if are you ready says !!!! DOUBLEEE YEAYYYYYYY AND TRIPLE WOOWWWWW *gila ke apa ? hahaha*
serius yew korang dah readyyy *bunyi drummm* ....








jatuh kepada adik










semalam birthday dia Happy birthday adik yang ke 17 hhaha
blog ni berjaya buat Ieka untuk pilih dia sbgai review blog hujung bulan ini
kepada yang suka baca anime komik bole laa share pendapat dengan kakak ni sebab dia memang suka atau minat dengan komik lelagi dia suka kpop ..
mesti pelik kenapa title blog dia kipas susah rosak alaa kalau korang na tahu pergi laa stalk dia punya blog puas puas .. 

1 orang komen :

yun syazwani said...

hahahahahahahaha..............................................