HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 12 December 2012

Blogger Bertuah #4 dan #5

Assalamualaikum

Maaf semalam Ieka ta sempat review blog bertuah tuh so harini Ieka nak review dua blog ... kepada yang terlepas siapa blogger bertuah #1 #2 dan #3 bole rujuk sini , sini dan sini so jom kita buat review blog bertuah empat dan juga lima




blogger bertuah #4 jatuh kepada Hazirah

  • akak daa follow adik
  • cuba sentuh header yang bentuk bulat tuh ada magic woahhhhhh
  • amaran keras !! jangan panggil Haz tapi Hazirah oke 
  • guna blogskin tapi semua widget lengkap bagus
  • cuma tulisan dekat blog dia kabur sikit hati hati guna blogskin orang rabun pun bole buta
  • PERFECTTTT
dan blogger bertuah #5 jatuh kepada 




  • tulisan dia sangat BESAR confirm taaa buta 
  • header sangat kemas cuma
  • sila kemaskan dibahagian sidebar yee awak
  • suke icon shoutbox tuhhh comel mcm awak
  • nant kasik adjust tulisan awak oke serdahana pun daa memadahi

selamat berblog dan saya ucapkan korang semua cemerlang dalam dunia blogging 





1 comment:

Hazirah Muslim said...

thank you for the review , komen anda sgt membantu :)
hehe tu bukan blogskin , tapi washed denim , harap maklum :)