HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 20 December 2012

Blogger Bertuah #9 dan #10

Assalamualaikum

Maaf sebab Ieka lambat update nant Ieka update oke mana menghilang selama tiga hari berturut - turut menyepi dan sunyi . So harini before Ieka update mana menyepi better Ieka teruskan hapdet blogger bertuah tuh sesiapa yang tertinggal entry blogger bertuah sebelum ini boleh pergi ke entry ini , ini , ini , ini dan ini 


Blogger Bertuah #9
jatuh kepada 

jeng jeng jeng
*bunyi drum*








  • Blog yang sangat simple , ber-COLOUR pink i loike 
  • memiliki sidebar yang lengkap dan sangat bertenaga
  • suka header kak Nera lawa sesangat pandai betul Ecah edit
  • PERFECT
  • kak Nera sedang mengadakan segmen pencarian blogger baru boleh pergi ini
  • siapa setuju muka Abg Safwan *suami kak Nera* mcm Sharnaaz

dan blogger bertuah terakhir jatuh kepada





  • harituh review blog Ieka harini kita review blog dia pulak HAHAHA
  • cupcakes sering menjadi meneman
  • memiliki sidebar lengkap 
  • ohhh sweet 20 untung laa daa tua
  • dari Tawau Sabah ..
  • Blog sangat comel rasa mcm na makan cupcakes aummmmm

so habes laa segmen Ieka pada minggu ini kepada blogger yang ta dapat direview tape bole cuba lagi 
terima kasih sebab join 


6 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah buat mereka..lps ni sha pula ya :P

Atiqa Wahid said...

Jales plk tgk header dorg yg cute tu.. :D

Lyeen De Syifa said...

Wah...blog lyeen direview..ahaks..thanks awk..yupp..sweet 20 tu untung sja dah tua..hahahaha.:D meh dtg sabah ok..:D

p/s: Lyeen hantar cupcakes 30 lori la kat sini..byknyaaaaaa..:D

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Terkadang yang membatasi diri Anda bukan ketidak mampuan dan kekurangan, melainkan dari kemauan Anda sendiri
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

aisyah humaira' said...

wah ! terharuuu ;)

nampaknya kena buat entry pasal muka suami akak mcm sharnaaz ni. haishh.. hehe.

nashya (นิชคุณ) said...

Saya bila lagi ek > Hahaha :P