HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 1 January 2013

Entry Baru Untuk Tahun Baru

Assalamualaikum


Buat pertama kalinya kepada barisan para blogger mesti dah update new entry tahun 2013 pada pukul 12am tadi kan ? untungnya (: so today Ieka pun ta ketinggalan na update blog pada tahun baru memandangkan tempatnya masih ksong .. cakap pasal azam rasanya ramai da pasang azam untuk tahun ini kan ? yes semua tidak terkecuali termasuk Ieka .. so untuk entry baru pada tahun baru adalah mengenai azam , kalau cakap pasal azam jee mesti berbunyi begini

"Azam aku tahun ini nak searching for new boyfriend/girlfriend ....."

tapi ta mengapa , korang cakap lah macamtuh sebab itu dapat membakar semangat korang na move on daripada terus menunggu bekas korang cari balikkan .. 

anyway sekarang ni biar azam kita tahun ni tercapai , jangan beriya iya pada awal tahun last last akhir tahun tade apa yang berubah so untuk tahun ni azam Ieka adalah :-

Azam di alam maya

- ingin menjadi seorang blogger yang berwawasan dalam semua aspek 
- ingin menjadi icon terbaik buat semua orang ta kira kecil atau dewasa 


Azam di alam nyata

- ingin menjadi yang lebih baik daripada yang semalam
- ingin menjadi seorang insan berguna pada masa akan datang 


actually my azam tersangat simple tahun ni selebihnya terletak dalam diri , in sha allah doakan Ieka untuk berubah ke arah yang penuh kejayaan ..





1 comment:

Noor Ikmal said...

Assalam, Selamat Taun Baru 2013.... suka sangatkah koe ngan cite antu nie?... hahaha